reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny. Ja po ciężkiej nocy. Choć teraz każda jest ciężka bo co chwilę wstaje do toalety, ale do tego moja sunia chyba nabawiła się zapalenia pęcherza bo też latała kilka razy na siku. Mało tego, zmoczyła mi łóżko przez sen :( popołudniu jadę z nią do weterynarza, bo nie podoba mi się to.
Pogoda nie ułatwia funkcjonowania. Leje, zimno i nieprzyjemnie.
A teraz jestem w pracy, bawię się w fotografa bo mam nowe produkty do wrzucenia w sklep internetowy.
Jutro wizyta i już nie mogę się doczekać. Bardzo jestem ciekawa ile mój łobuziak urósł.
@Kartes przykro mi, że czujesz się zaniedbana przez swoją lekarkę prowadzącą. Może warto w tej sytuacji skonsultować się z lekarzem w szpitalu gdzie chcesz rodzić? Pierworódkom raczej robią CC od razu przy ułożeniu pośladkowym, ale warto dopytać.

To super wieści ! Nie każde dziecko musi mieć 4 kg , tez nastawiam się na mniejsze 😊 ile urósł ?
chyba będzie podobny do Twojego wagowo. na teraz jakieś 1850 g. tylko ogólnie ciąża jest młodsza o jakiś tydzień, więc liczę raczej 32 tydzień, a nie 33. Być może, że termin przesunie się na grudzień :baffled: jak maluch będzie siedział do bitego 40 tygodnia

chyba będzie podobny do Twojego wagowo. na teraz jakieś 1850 g. tylko ogólnie ciąża jest młodsza o jakiś tydzień, więc liczę raczej 32 tydzień, a nie 33. Być może, że termin przesunie się na grudzień :baffled: jak maluch będzie siedział do bitego 40 tygodnia
To urósł fajnie przez 2 tygodnie przecież 😌 wczoraj przeglądałam wątek wrześniowe mamy i chyba dwie panie rodziły nawet poniżej 2,5 kg , zdrowe 😊

Zazdroszczę ja wizytę mam za 1.5 tyg.
A robiliście już GBS i czystość pochwy?
Jak masz dolegliwości w związku z drogami moczowymi to zrób chociaż badanie ogólne moczu.
U mnie też pogodna beznadziejna. Zimno mokro i nieprzyjemnie. A ja chętnie bym pospala ale nie na lezaco[emoji3][emoji1787] bo nie jest mi wygodnie leżeć z żadnej pozycji.[emoji1787][emoji1787]
Cześć dziewczyny. Ja po ciężkiej nocy. Choć teraz każda jest ciężka bo co chwilę wstaje do toalety, ale do tego moja sunia chyba nabawiła się zapalenia pęcherza bo też latała kilka razy na siku. Mało tego, zmoczyła mi łóżko przez sen :( popołudniu jadę z nią do weterynarza, bo nie podoba mi się to.
Pogoda nie ułatwia funkcjonowania. Leje, zimno i nieprzyjemnie.
A teraz jestem w pracy, bawię się w fotografa bo mam nowe produkty do wrzucenia w sklep internetowy.
Jutro wizyta i już nie mogę się doczekać. Bardzo jestem ciekawa ile mój łobuziak urósł.
@Kartes przykro mi, że czujesz się zaniedbana przez swoją lekarkę prowadzącą. Może warto w tej sytuacji skonsultować się z lekarzem w szpitalu gdzie chcesz rodzić? Pierworódkom raczej robią CC od razu przy ułożeniu pośladkowym, ale warto dopytać.

Jak masz dolegliwości w związku z drogami moczowymi to zrób chociaż badanie ogólne moczu.
U mnie też pogodna beznadziejna. Zimno mokro i nieprzyjemnie. A ja chętnie bym pospala ale nie na lezaco[emoji3][emoji1787] bo nie jest mi wygodnie leżeć z żadnej pozycji.[emoji1787][emoji1787]
Ja nie mam dolegliwości żadnych poza tym, że młody uwielbia mi skakać po pęcherzu 😝 badania dopiero robiłam przed wizytą i wszystko jest super. Nawet hormony tarczycy wróciły do normy bez żadnych leków 🙉

oni tej czystości pochwy to widze, że nie robią. chyba tylko jak są objawy.

reklama
Do góry