Moja siostra zachwalała fotel uszak z Ikei do karmienia... Ja nigdy nie miałam przestrzeni na takie fotele w sypialni. Poza tym zdecydowanie wolałam karmić na leżącoWiesz ja bym się chyba jakaś pojedyncza opinia nie przyjmowała. Pytanie kto i do czego kupował i niewygodny tzn co niewygodne. Ja może dziś zrobię w domu przymiarke.
No ja jak bym mogła to na żywo zobaczyć to pewnie już bym go zamówiła. [emoji3]
reklama
Super dzięki bo człowiek tak sam szuka sobie problemuZa to moja przyjaciółka miała usg w 36 tc i rozbieżność między brzuchem a głowa chyba aż 5 tyg , miała cc w 38 tc , dziecko proporcjonalne prawie 4 kg
Michalina93
Fanka BB :)
A ile u ciebie różnica wynosi ?Super dzięki bo człowiek tak sam szuka sobie problemu
Aaaanna
No u mnie na leżąco to tylko prawie na płasko wchodzi w rachubę. A gdyby była potrzeba butelki to takie karmienie odpada.
Moja siostra zachwalała fotel uszak z Ikei do karmienia... Ja nigdy nie miałam przestrzeni na takie fotele w sypialni. Poza tym zdecydowanie wolałam karmić na leżąco
Ja mam 33 dziś i wczoraj wyszło ponad 3 tygodnie różnice głowy z brzuszkiem ale znów sprawdzam bo 5 dni wcześniej byłam na usg 3 trymestru i było ok 2 tygodni i waga była 2 kg a po 5 dniach u mojego lekarza 2.4kg więc on chyba trochę za bardzo poszalał przy tych pomiarachA ile u ciebie różnica wynosi ?
gohya
A komentowal jakoś te różnice? u mnie wyszło 10 dni różnicy i powiedzial, że jak przekroczy 14, to trzeba by myśleć o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży. I nie wiem, czy przesadzał czy coJa mam 33 dziś i wczoraj wyszło ponad 3 tygodnie różnice głowy z brzuszkiem ale znów sprawdzam bo 5 dni wcześniej byłam na usg 3 trymestru i było ok 2 tygodni i waga była 2 kg a po 5 dniach u mojego lekarza 2.4kg więc on chyba trochę za bardzo poszalał przy tych pomiarach
Na leżąco na boku karmilam zawsze. Ja mam tylko poduszkę 40x60 pod głową ta ortopedyczna i nic mi więcej nie potrzeba.No u mnie na leżąco to tylko prawie na płasko wchodzi w rachubę. A gdyby była potrzeba butelki to takie karmienie odpada.
Nie nic nie mówił tylko że głową większa to mogę ją czuć bardziej że mi gdzieś tam mały uciska a z jakiego powodu wcześniejsze rozwiązanie?A komentowal jakoś te różnice? u mnie wyszło 10 dni różnicy i powiedzial, że jak przekroczy 14, to trzeba by myśleć o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży. I nie wiem, czy przesadzał czy co
reklama
gohya
no, że za duża różnica, a tak objawiać się może hipotrofia płoduNie nic nie mówił tylko że głową większa to mogę ją czuć bardziej że mi gdzieś tam mały uciska a z jakiego powodu wcześniejsze rozwiązanie?