reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Wiesz ja bym się chyba jakaś pojedyncza opinia nie przyjmowała. Pytanie kto i do czego kupował i niewygodny tzn co niewygodne. Ja może dziś zrobię w domu przymiarke.
No ja jak bym mogła to na żywo zobaczyć to pewnie już bym go zamówiła. [emoji3]
Moja siostra zachwalała fotel uszak z Ikei do karmienia... Ja nigdy nie miałam przestrzeni na takie fotele w sypialni. Poza tym zdecydowanie wolałam karmić na leżąco :)

reklama
No u mnie na leżąco to tylko prawie na płasko wchodzi w rachubę. A gdyby była potrzeba butelki to takie karmienie odpada.
Moja siostra zachwalała fotel uszak z Ikei do karmienia... Ja nigdy nie miałam przestrzeni na takie fotele w sypialni. Poza tym zdecydowanie wolałam karmić na leżąco :)

Ja mam 33 dziś :) i wczoraj wyszło ponad 3 tygodnie różnice głowy z brzuszkiem ale znów sprawdzam bo 5 dni wcześniej byłam na usg 3 trymestru i było ok 2 tygodni i waga była 2 kg a po 5 dniach u mojego lekarza 2.4kg więc on chyba trochę za bardzo poszalał przy tych pomiarach 🙂
A komentowal jakoś te różnice? u mnie wyszło 10 dni różnicy i powiedzial, że jak przekroczy 14, to trzeba by myśleć o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży. I nie wiem, czy przesadzał czy co

A komentowal jakoś te różnice? u mnie wyszło 10 dni różnicy i powiedzial, że jak przekroczy 14, to trzeba by myśleć o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży. I nie wiem, czy przesadzał czy co
Nie nic nie mówił tylko że głową większa to mogę ją czuć bardziej że mi gdzieś tam mały uciska :) a z jakiego powodu wcześniejsze rozwiązanie?

reklama
Do góry