To efekt lezenia po śniadaniuOooo ludzie ale fika mój tez buszuje ale zdecydowanie nie jak twój maluszek
reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Rośnie smakosz a ty chyba o ile dobrze pamietam duże dziecko masz w brzuszku ? Kojarzę jak ze szpitala pisalas jak byłaś na podtrzymaniu , ze dwa tyg do przodu jest ?To efekt lezenia po śniadaniu
No tak jakoś wychodzi. W 30tc na USG wychodziło prawie 2kg. Aż się boje co wyjdzie za tydzień od wizyty na wadze 1,5kg więcej więc obstawiam że młody 600-800g przybrał.Rośnie smakosz a ty chyba o ile dobrze pamietam duże dziecko masz w brzuszku ? Kojarzę jak ze szpitala pisalas jak byłaś na podtrzymaniu , ze dwa tyg do przodu jest ?
Ostatnia edycja:
Kurcze. Znalazłam go na allegro i jest jakaś opinia że nie jest wygodny. Cholera. Szkoda że nie można go gdzieś zobaczyć bo tak jak na zdjęciach to wygląda mega wygodnieNo właśnie rozważam zamówienie już od kilku tygodni i nie mam odwagi. Raz że nie wiem jak na żywo wygląda a dwa że muszę w sypialni meble poprzestawiac bo będzie na styk.
Ja w sypialni mam tylko łóżko a ono się do karmienia nie nadaje bo nie można się wygodnie oprzeć.
Ten fotel wpadł mi w oko bo ma dobra cena i regulacje oparcia.
Michalina93
Mój od początku miał mała głowę , zawsze na wykresie na dolnej granicy , według ostatniego usg głowa Urosła nagle i jest o tydzień i pare dni większa od dnia jaki powinien być . Za to brzuch mniejszy jakoś o 10 dniDziewczyny a jak dużo dzieci wam się różnią wymiarami na usg ? Bo mojemu strasznie duża głową wychodzi
Michalina93
Za to moja przyjaciółka miała usg w 36 tc i rozbieżność między brzuchem a głowa chyba aż 5 tyg , miała cc w 38 tc , dziecko proporcjonalne prawie 4 kg
Michalina93
Noto ja się nie dziwie Że takie kopniaki dostajesz z takimi wymiarami modelaU mnie rozbieżność między obwodem brzuszka a głowy to ok 1 tydzień.
Na USG byłam równo 30+0tc z OM i wymiary były 32+3. A długość uda 33+0
reklama
Aaaanna
Wiesz ja bym się chyba jakaś pojedyncza opinia nie przyjmowała. Pytanie kto i do czego kupował i niewygodny tzn co niewygodne. Ja może dziś zrobię w domu przymiarke.
No ja jak bym mogła to na żywo zobaczyć to pewnie już bym go zamówiła. [emoji3]
No ja jak bym mogła to na żywo zobaczyć to pewnie już bym go zamówiła. [emoji3]
Kurcze. Znalazłam go na allegro i jest jakaś opinia że nie jest wygodny. Cholera. Szkoda że nie można go gdzieś zobaczyć bo tak jak na zdjęciach to wygląda mega wygodnie