Justynka1234
Fanka BB :)
Czy takie lekkie bóle okresowe brzucha i pleców sa normalne w 31/32 tc? :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie mam nadzieje ze mi przed cc zrobią te lewatyweCo do lewatywy to nie zastanawiałam się, bo będę miała CC napewno i chyba wtedy nie ma potrzeby tego wykonywać?
A jeśli jest to jak najbardziej
Dziewczyny a jaki termometr dla takiego maluszka najlepszy? Taki bezdotykowy? Macie jakieś doświadczenie z nimi czy są dokładne?
Z termometrami dousznymi to też trzeba dobrze wsadzić do ucha. Bezdotykowe na spoconym czole mogą zakłamać temp. Bezdotykowym chyba lepiej mierzyć pod pachą. Są też termometry w smoczki.Co do lewatywy to nie zastanawiałam się, bo będę miała CC napewno i chyba wtedy nie ma potrzeby tego wykonywać?
A jeśli jest to jak najbardziej
Dziewczyny a jaki termometr dla takiego maluszka najlepszy? Taki bezdotykowy? Macie jakieś doświadczenie z nimi czy są dokładne?
brzucha to mam często, ale pleców nieCzy takie lekkie bóle okresowe brzucha i pleców sa normalne w 31/32 tc? :/
Ja miałam na NFZ ale w takiej polprywatnej przychodni. A i skierowanie brałam od lekarza ogólnego takie zwykle na wizytę u okulisty.czy któraś z Was ma wskazaną wizytę u okulisty przed porodem? nie wiecie, czy na nfz mi przeprowadzą kwalifikacje do porodu sn, czy tam nie mają w ogóle takiego sprzętu?
Wlaściwie nie mam problemu. Mam wade -0,75 i mój ginekolog się uparł, że mam iść to sprawdzić i wbił mi to do karty. Także myśle, że to formalność, ale pytam, bo nie wiem czy mi to podbije, czy odeśle na jakieś dno oka czy coś takiego.Ja miałam na NFZ ale w takiej polprywatnej przychodni. A i skierowanie brałam od lekarza ogólnego takie zwykle na wizytę u okulisty.
Ja się akurat interesuje tym tematem więc powiem że jak okulista jest starej szkoły to może dac Ci wskazanie do cc. A jakie masz problemy z oczami?