Rydygier tak mi lekarz polecił(miewa tam dyżury). Potem potwierdziła wybór koleżanka i znajoma.W jakim szpitalu masz zamiar rodzic ? Ja sie zastanawiam nad zeromskim ewentualnie rydygier
reklama
Część wszystkim, od jakiegoś czasu podglądam Was tutaj a bardziej udzielam się w temacie skracania się szyjki macicy, bo od tego się zaczęła moja przygoda z tym forum
Mój termin to 28-29 listopada, ale że względu na moją wadę serca oraz teraz cukrzycę ciążowa, napewno będę mieć planowane CC wcześniej, jeśli moja szyjka dotrwa do planowanego terminu
Jestem z Rzeszowa i będę miała synka! Jest tutaj ktoś z Podkarpacia? Któraś z Was ma podobny termin
Witaj ja mam termin na 27-28 listopada a czekamy na córeczkę . Jestem ze śląska. Życzę dużo zdrówka.
Ja to mam ciągle problemy z moczem - wyniki chyba coraz gorsze jeszcze czekam na posiew.
Do tego morfologia chyba też nieciekawa.
Do lekarza Idę w poniedziałek chyba że nie będę mieć wyników posiewu to będę przesuwać
Zastanawiam się czy to problem częsty w ciąży>
Do lekarza Idę w poniedziałek chyba że nie będę mieć wyników posiewu to będę przesuwać
Dziewczyny jak z waga waszych maluchów ? ❤
W 26 tc waga 1 kg 10 gramDziewczyny jak z waga waszych maluchów ? ❤
Klaudia2800
Zaciekawiona BB
28tydzien i 1300Dziewczyny jak z waga waszych maluchów ? ❤
Aaaanna
Fanka BB :)
Infekcje w drogach moczowych w ciąży się zdarzają. A dobrze mocz pobierasz? Tzn najpierw trzeba się dobrze podmyc a do kubka oddać mocz nie od razu na początku tylko pierwsza "porcję" wysikac a zacząć zbierać ze środkowego strumienia. Bo często wynik jest nieprawidłowy ja się tych zasad nie przestrzega.
Ja to mam ciągle problemy z moczem - wyniki chyba coraz gorsze jeszcze czekam na posiew.
Ja niestety nie wiem, bo ostatnio miałam połówkowe i miałam wówczas USG, dzisiaj miałam wizytę, ale niestety bez USG, więc będę miała wizytę dopiero w 33 tygodniu i wówczas się dowiem.Dziewczyny jak z waga waszych maluchów ? ❤
właśnie dzisiaj się przyłożyłam myłam się wyjątkowo długo i nie ma żadnej różnicy. Pierwszy raz ma * przy krwi w moczu. Jedyne co to mam mniejszą ilość bakterii i erytrocytów.Infekcje w drogach moczowych w ciąży się zdarzają. A dobrze mocz pobierasz? Tzn najpierw trzeba się dobrze podmyc a do kubka oddać mocz nie od razu na początku tylko pierwsza "porcję" wysikac a zacząć zbierać ze środkowego strumienia. Bo często wynik jest nieprawidłowy ja się tych zasad nie przestrzega.
Aaaanna
Fanka BB :)
Ale ile masz erytrocytow? A leukocyty są?
właśnie dzisiaj się przyłożyłam myłam się wyjątkowo długo i nie ma żadnej różnicy. Pierwszy raz ma * przy krwi w moczu. Jedyne co to mam mniejszą ilość bakterii i erytrocytów.
reklama
wstawiam wyniki będzie wygodniej.Ale ile masz erytrocytow? A leukocyty są?
Dodam, że po ostatnich badaniach miałam na 5 dni antybiotyk. teraz jestem tydzień po jego skończeniu
Załączniki