Michalina93
Fanka BB :)
Mam już tez od dzisiajJa przy takim juz mialam wprowadzony dopegyt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam już tez od dzisiajJa przy takim juz mialam wprowadzony dopegyt
No to posluza do konca ciazy. W dwoch poprzednich ciazach również mialam :/Mam już tez od dzisiaj
Ja w pierwszej nie :/ mialas dlatego cc ?No to posluza do konca ciazy. W dwoch poprzednich ciazach również mialam :/
Ja w pierwszej nie :/ mialas dlatego cc ?
Mi twardnieje brzuch od 19 tc, ale punktowo czuje twarde miejsca, żeby cała macica to raczej sporadycznie. Biore luteine i Magne b6 x 4 dziennie. Nie wiem czy mi się szyjka skraca, bo w 19 tc badał mnie jeden lekarz i mówił, że szyjka ma 4 cm, dziś badał mnie jeszcze inny lekarz i była 3 cm, więc albo skróciła się w ciągu 7 tygodni o 1 cm, albo co lakarz to inny pomiar. Też nie wiem co z łozyskiem, na 2 prenatalnych było niby wysoko na przedniej ścianie, dziś mi mówili, że jest na przedniej ścianie, ale nisko. Czy mogło opaść?Ja jeszcze nadciśnienia nie mam.. jeszcze już czasami śmiać mi się chce ile tych nowych chorób się do mnie przyplątuje.. xd
A od którego tygodnia miałaś wykryte nadciśnienie?
Ja jestem obecnie w 26+3, czy któraś z Was w podobnym okresie miewa twardnienia i takie rozpierania brzucha?
Bo ciekawa jestem czy ja tak mam i to mi skrada szyjkę czy osoby bez problemów niż szyjka też mają takie dolegliwości
Mi też bardziej punktowo jakiś guz wyjdzie np. albo czujr, takie mrowienie w środku jakby mi rozpierało brzuch i wtedy takie napięcie i to właśnie na KTG było.Mi twardnieje brzuch od 19 tc, ale punktowo czuje twarde miejsca, żeby cała macica to raczej sporadycznie. Biore luteine i Magne b6 x 4 dziennie. Nie wiem czy mi się szyjka skraca, bo w 19 tc badał mnie jeden lekarz i mówił, że szyjka ma 4 cm, dziś badał mnie jeszcze inny lekarz i była 3 cm, więc albo skróciła się w ciągu 7 tygodni o 1 cm, albo co lakarz to inny pomiar. Też nie wiem co z łozyskiem, na 2 prenatalnych było niby wysoko na przedniej ścianie, dziś mi mówili, że jest na przedniej ścianie, ale nisko. Czy mogło opaść?
Cześć ja w prawdzie nie jestem z samego Krakowa, ale w Krakowie chodzę do lekarza i tam będę rodzićWitam wszystkie mamusie z checia do Was dolacze,jesli nie macie nic przeciwko
Jestem w 28tygodniu termin mam na 15listopada, prawdopodobnie urodze wczesniej przez cc. Jest tu moze ktos z Krakowa ?
Cześć ja w prawdzie nie jestem z samego Krakowa, ale w Krakowie chodzę do lekarza i tam będę rodzić