gohya
Fanka BB :)
a bierzesz luteine?wstawiam wyniki będzie wygodniej.
Dodam, że po ostatnich badaniach miałam na 5 dni antybiotyk. teraz jestem tydzień po jego skończeniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a bierzesz luteine?wstawiam wyniki będzie wygodniej.
Dodam, że po ostatnich badaniach miałam na 5 dni antybiotyk. teraz jestem tydzień po jego skończeniu
a morfologie jaka masz/a bierzesz luteine?
nie biore lutea morfologie jaka masz/
Nie biorę luteinya morfologie jaka masz/
chyba będzie jakis stan zapalny, bo neutrofile też podniesione, leukocyty też, ale to niby norma w ciązy. a piłas sok z żurawiny? on wypłukuje bakterienie biore lute
Nie biorę luteiny
Pije sok i żurawinę też jem regularnie od 2 tygodnichyba będzie jakis stan zapalny, bo neutrofile też podniesione, leukocyty też, ale to niby norma w ciązy. a piłas sok z żurawiny? on wypłukuje bakterie
To to super, bardzo zbliżony terminWitaj ja mam termin na 27-28 listopada a czekamy na córeczkę . Jestem ze śląska. Życzę dużo zdrówka.
hmmm, to nie pozostaje nic innego jak czekać na posiewPije sok i żurawinę też jem regularnie od 2 tygodni
To mój ginekolog jak narazie nic mi nie mówił o zmianie terminu, bo twierdzi, że z pierwszych prenatalnych co miałam w 13tc się najpewniej trzyma i tak do tej pory mam. A u Ciebie jak to wygląda? Co wizytę ci jakiś to modyfikuje? U mnie 26+4 dzisiaj i mały około 920gMi się dzisiaj znowu termin oddalił o pare dni , a połowy listopada zrobiła się końcówka , a liczyłam ze może już w październiku się zobaczymy no nic się nie zrobi Mój dziś ważył koło kg , 28 tc Muszę tez liczyć ruchy , 10 na dobę
Mój też mówi że się trzymamy terminu z 1 prenatalnych. Z tym że mi w druga stronę, wychodzi wcześniejszy termin na kolejnych badaniachTo mój ginekolog jak narazie nic mi nie mówił o zmianie terminu, bo twierdzi, że z pierwszych prenatalnych co miałam w 13tc się najpewniej trzyma i tak do tej pory mam. A u Ciebie jak to wygląda? Co wizytę ci jakiś to modyfikuje? U mnie 26+4 dzisiaj i mały około 920g