reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
To mój ginekolog jak narazie nic mi nie mówił o zmianie terminu, bo twierdzi, że z pierwszych prenatalnych co miałam w 13tc się najpewniej trzyma i tak do tej pory mam. A u Ciebie jak to wygląda? Co wizytę ci jakiś to modyfikuje? U mnie 26+4 dzisiaj i mały około 920g
Ja z dzisiaj 950 gram , ale jestem tydzień do przodu od ciebie , ale z usg wynika właśnie ze dzidziuś mniejszy jest

Ja z dzisiaj 950 gram , ale jestem tydzień do przodu od ciebie , ale z usg wynika właśnie ze dzidziuś mniejszy jest
U mnie tydzień temu w czwartek było 900g, więc coś kiepsko mi teraz przybrał przez 6 dni, tylko, że dzisiaj na innym sprzęcie mnie badał bo w szpitalu, może dlatego. Ale wolę żeby był duży mimo mojej cukrzycy ciążowej przez to że mam zagrozenie tym porodem przedwczesnym, a wtedy waga też jest mega ważną jakby się szybciej zaczęło

U mnie tydzień temu w czwartek było 900g, więc coś kiepsko mi teraz przybrał przez 6 dni, tylko, że dzisiaj na innym sprzęcie mnie badał bo w szpitalu, może dlatego.
Ja trzy tygodnie temu byłam u innego lekarza , bo mój był na urlopie i jak porównuje pomiary to niby kość udowa urosła o 5 dni tylko wiec tez jestem pewna ze inny sprzęt i nawet lekarz dużo robi

Jak rozmiarowo te koszule wypadają?
Dziewczyny kupiłam dziś w Entliczku koszule do karmienia i porodu firmy Coala. Świetne jakościowo, rozpinane na zatrzaski na całej długości i wyglądają cudnie. Wiele lepiej niż te wszystkie bawełniane z wzorami w misie itd. Cena też normalna bo 62zł
No i odebraliśmy wózek. Nie mogę się doczekać aż go podkładam....

reklama
Do góry