Witamy wśród nas u mnie termin z USG wychodzi na 15-16.11. mieszkam niedaleko KRK a w Krakowie prowadzę Centrum NoszeniaWitam wszystkie mamusie z checia do Was dolacze,jesli nie macie nic przeciwko
Jestem w 28tygodniu termin mam na 15listopada, prawdopodobnie urodze wczesniej przez cc. Jest tu moze ktos z Krakowa ?
reklama
Klaudia2800
Zaciekawiona BB
Witamy wśród nas u mnie termin z USG wychodzi na 15-16.11. mieszkam niedaleko KRK a w Krakowie prowadzę Centrum Noszenia
Centrum Noszenia ? co to takiego ? Pierwsze slysze
Taki niewielki sklep z chustami i nosidłami do noszenia dzieciCentrum Noszenia ? co to takiego ? Pierwsze slysze
Klaudia2800
Zaciekawiona BB
A to juz w domku mam po poprzednim i nosifelko i chuste, ale jakos u nas sie nie sprawdzilo za bardzo:/Taki niewielki sklep z chustami i nosidłami do noszenia dzieci
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny tak się zastanawiam wiem że jeszcze jest czas ale tak myślę sobie mam 3 dziecko i tak się zastanawiam jak to jest z porodem przy 3 dziecku jest jeszcze szybciej niż przy drugim ?
Dziewczyny tak się zastanawiam wiem że jeszcze jest czas ale tak myślę sobie mam 3 dziecko i tak się zastanawiam jak to jest z porodem przy 3 dziecku jest jeszcze szybciej niż przy drugim ?
A to drugie rodzi się szybciej niż pierwsze? To jest jakaś reguła? Bo jak rodziłam pierwsza córkę to leżałam na sali z kobieta, która rodziła drugie dziecko i urodzić nie mogła...
Witamy wśród nas u mnie termin z USG wychodzi na 15-16.11. mieszkam niedaleko KRK a w Krakowie prowadzę Centrum Noszenia
Niedaleko KRK...? Moi rodzice na emeryturę poszli w tamte strony ze Śląska
gohya
Fanka BB :)
Myśle, że nie ma reguły.Moja mama urodziła 2 dziecko bezproblemowo, najwięcej problemu miała z 3 porodem.Dziewczyny tak się zastanawiam wiem że jeszcze jest czas ale tak myślę sobie mam 3 dziecko i tak się zastanawiam jak to jest z porodem przy 3 dziecku jest jeszcze szybciej niż przy drugim ?
Tak, ja Gdów, za Wieliczką.Niedaleko KRK...? Moi rodzice na emeryturę poszli w tamte strony ze Śląska
reklama
Klaudia2800
Zaciekawiona BB
Tak, ja Gdów, za Wieliczką.
Ja mieszkam w Wieliczce