gohya
Fanka BB :)
może rzeczywiście niedobór magnezu, a brałaś wcześniej czy nic?Po błyskawicznej kroplówce magnezowej wszystko się wyciszyło. Mały bryka w brzuszku aż miło. Skurcze ustały, brzuszek miękki i niebolesny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może rzeczywiście niedobór magnezu, a brałaś wcześniej czy nic?Po błyskawicznej kroplówce magnezowej wszystko się wyciszyło. Mały bryka w brzuszku aż miło. Skurcze ustały, brzuszek miękki i niebolesny.
Po błyskawicznej kroplówce magnezowej wszystko się wyciszyło. Mały bryka w brzuszku aż miło. Skurcze ustały, brzuszek miękki i niebolesny.
Nie brałam, wyniki miałam książkowe i nie było potrzeby.może rzeczywiście niedobór magnezu, a brałaś wcześniej czy nic?
No to super.wracajcie do zdrowia jak najszybciej.duzo zdrowia dla was.Po błyskawicznej kroplówce magnezowej wszystko się wyciszyło. Mały bryka w brzuszku aż miło. Skurcze ustały, brzuszek miękki i niebolesny.
Mam nadzieję że to już nie wróci bo to już była trzecia kroplówka magnezowa....No to super.wracajcie do zdrowia jak najszybciej.duzo zdrowia dla was.
Mam nadzieję że to już nie wróci bo to już była trzecia kroplówka magnezowa....
Drugi raz w tak krotkim czasie? Slyszalam, ze jest to duże obciazenie dla organizmu i wyniki mogą wyjść zaburzone za drugim razem.Siedzę na krzywej. Już drugi raz, bo poprzednie wyniki były jakieś dziwne dla lekarza i zlecił ponownie. Poprzednia glukoza była jakby mniej słodka, a ta mimo, że mi bardziej rozcienczyli bardziej i to dużo. W ogóle z glukometru wychodzi mi zawsze wysoki cukier, mimo, że pobierany z żyły. Ponad 110, a dzisiaj tylko 105. Zobaczymy jak dzisiaj będzie z wynikami :-)