Aaaanna
Fanka BB :)
I jak tam? Uspokoiło się trochę? Minęły te skurcze?
Patologia ciąży na Ujastku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patologia ciąży na Ujastku.
Uspokoiło się o tyle, że brzuch napina się rzadziej. Leżę, nudzę się i staram się nie stresować.I jak tam? Uspokoiło się trochę? Minęły te skurcze?
Trzymaj się, sił dla Ciebie i mocno trzymam kciuki....Dostałam kroplówkę z magnezu. Jak nie pomoże to dadzą cis silniejszego na zatrzymanie akcji. Trzymajcue kciuki mocno.
Będzie dobrze, trzymamy kciuki :-)Uspokoiło się o tyle, że brzuch napina się rzadziej. Leżę, nudzę się i staram się nie stresować.
robie, termin mam na 31 tydzieńDziewczyny robicie trzecie prenatalne ?
Ja miałam robić ok. 28-29 tygodnia. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co z pomiarów na USG przy przyjęciu do szpitala wychodzi termin porodu na 5-8.11 zamiast 23.11 więc duże to moje dziecię rośnie.Dziewczyny robicie trzecie prenatalne ?
robie, termin mam na 31 tydzień