reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Mnie od wczoraj tak dziwnie w pochwie rozpiera , idę na 16 do lekarza to sam znać potem !
gohya
Nie wiem. Ja w nocy z soboty na niedziele miałam straszny ból brzucha, po 2 godzinach przeszedł i bolała cała macica, nie jakoś bardzo, ale bolała, pojawiało sie częste twardnienie. Pojechałam koło południa do szpitala, zrobili mi test na covid i czekałam godzine, po teście przyjął mnie lekarz. Posprawdzał i wszystko ok. Kazał brać więcej magnezu i nospe 3 razy na dobę, jeśli są bóle. Powiedział, że macica może też boleć od wzdęć, bo ostatnio mam uporczywe wzdęcia, dodatkowo dziecko sie już rozpycha i też może to powodować bóle.Ja dziś w nocy spać nie mogłam.. Brzuch mialam ciągle twardy i mnie ciągnie i kuje.. To normalne? Jak wstaje albo zaczynam chodzić to az mnie koli jakbym miała kolkę macicy... Martwie się czy to normalne ☹
Kiedy masz kontrole?
Michalina93
Mamy jakoś pecha z tym twardnieniem macicy ale najważniejsze ze tak się skończyło ! Lepiej z tym twardnieniem jak zwiększyłas magnez ?Nie wiem. Ja w nocy z soboty na niedziele miałam straszny ból brzucha, po 2 godzinach przeszedł i bolała cała macica, nie jakoś bardzo, ale bolała, pojawiało sie częste twardnienie. Pojechałam koło południa do szpitala, zrobili mi test na covid i czekałam godzine, po teście przyjął mnie lekarz. Posprawdzał i wszystko ok. Kazał brać więcej magnezu i nospe 3 razy na dobę, jeśli są bóle. Powiedział, że macica może też boleć od wzdęć, bo ostatnio mam uporczywe wzdęcia, dodatkowo dziecko sie już rozpycha i też może to powodować bóle.
Kiedy masz kontrole?
gohya
Nie wiem,bo zwiększam od dziś myśle, że za pare dni będę coś mogła powiedzieć, jak organizm się wysyci. Nospy póki co nie brałam, bo wczoraj bóli już nie było.Mamy jakoś pecha z tym twardnieniem macicy ale najważniejsze ze tak się skończyło ! Lepiej z tym twardnieniem jak zwiększyłas magnez ?
Mnie tez czasami ciągnie brzuch, zwłaszcza jak dużo chodzę. Jakos nie stresuje się tym, mały musi zrobic sobie miejsce.
Jutro mam wizytę u mojej gin i musialam zrobic dzisiaj badania, przychodze mega niewyspana, na czczo, pare osob przede mną i stwierdziłam, ze na luzie sobie poczekam. I juz odczekalam swoje kiedy starsza pani powiedziala, czy moze wejsc przede mna bo ona sie tylko o coś zapyta. Taaaa jasne...
I tak jak frajer stałam dodatkowe 20 min....
Głupia ja...
Jutro mam wizytę u mojej gin i musialam zrobic dzisiaj badania, przychodze mega niewyspana, na czczo, pare osob przede mną i stwierdziłam, ze na luzie sobie poczekam. I juz odczekalam swoje kiedy starsza pani powiedziala, czy moze wejsc przede mna bo ona sie tylko o coś zapyta. Taaaa jasne...
I tak jak frajer stałam dodatkowe 20 min....
Głupia ja...
Nie wiem. Ja w nocy z soboty na niedziele miałam straszny ból brzucha, po 2 godzinach przeszedł i bolała cała macica, nie jakoś bardzo, ale bolała, pojawiało sie częste twardnienie. Pojechałam koło południa do szpitala, zrobili mi test na covid i czekałam godzine, po teście przyjął mnie lekarz. Posprawdzał i wszystko ok. Kazał brać więcej magnezu i nospe 3 razy na dobę, jeśli są bóle. Powiedział, że macica może też boleć od wzdęć, bo ostatnio mam uporczywe wzdęcia, dodatkowo dziecko sie już rozpycha i też może to powodować bóle.
Kiedy masz kontrole?
Na szczęście dzisia późnym wieczorem (o 20:20) bo inaczej bym dzwoniła czy mnie ekstra przyjmie, bo mówiła, że jak po nospie przechodzi to nic zlego sie nie dzieje a mi nospa w ogóle nie pomogła... W nocy spałam 1,5h i czuje sie okropnie
Ja też wczoraj czułam takie rozpieranie. W sumie mam tak zawsze w czasie okresu - ból pochwy promieniujący na całe krocze wlasciwie...Mnie od wczoraj tak dziwnie w pochwie rozpiera , idę na 16 do lekarza to sam znać potem !
Myślałam przez chwilę o dostawce, ale ostatecznie szukam łóżeczka z opuszczanym bokiem i takiego które można przerobić na tapczanik później.
Michalina93
Mój maluszek wariuje w brzuchu dosłownie zaczął tak fikać i tez właściwie nie wiem czy to dobrze , cała noc nie spał , wczoraj tez czułam go często , dziś rano chyba chwile spał i znów buszujeJa też wczoraj czułam takie rozpieranie. W sumie mam tak zawsze w czasie okresu - ból pochwy promieniujący na całe krocze wlasciwie...
Myślałam przez chwilę o dostawce, ale ostatecznie szukam łóżeczka z opuszczanym bokiem i takiego które można przerobić na tapczanik później.
reklama