Michalina93
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wasze maluchy tez są trochę niewymiarowe względem pomiarów ? Mój ma brzuch większy o tydzień , a głowa mniejsza o ponad tydzień .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy wasze maluchy tez są trochę niewymiarowe względem pomiarów ? Mój ma brzuch większy o tydzień , a głowa mniejsza o ponad tydzień .
Ja to jestem czasem rozkojarzona , dużo osób już mi zwróciło uwagę na to
Ja jutro z kolei mam prenatalne , chociaż u mnie pierwsze trwało dosłownie piec minut plus krew
No ja się nastawiłam na pół godziny na pierwsze prenatalne , zrobił zwykle usg i stwierdził dziecko zdrowe .. ja jestem ze śląska i w dodatku mąż górnik Ale dziewczyny przysięgam ze w mediach jest wszystko wyolbrzymione , kopalnie wcale nie miały postoju nawet tydzień , a oni mówią o trzech tygodniach wracając do temu , Na prenatalnych muszę mieć maskę i rękawiczki i Oczywiście sama , ale wczoraj na zwykłej wizycie byłam sama , ale widziałam Że pary tez już chodzą wiec na kolejne usg biorę mojegoEkspresowe to USG macie... U mnie prenatalne trwało 30minut! Teraz czekam i czekam na piątek bo mam mieć połówkowe... I tatuś malucha może iść z nami ☺ na szczęście wizyta rano o 10. Ciekawa jestem jak duży jest ten mój bąbel, bo w 15tc miał 10cm od głowy do pupki i ważył ok 163g. Był starszy tak o 1,5tyg.
Dziś mam znów gorszy dzień. Mdłości i posmak żelaza w ustach są silniejsze, brak mocy i w ogóle jakieś rozbicie.
Mój poprzedni mąż kompletnie się nie angażował w ciążę. No taki miał charakter. Teraz jest inaczej i partner bardzo mnie wspiera i nie moze się doczekać malucha więc i ja inaczej to przeżywamNo ja się nastawiłam na pół godziny na pierwsze prenatalne , zrobił zwykle usg i stwierdził dziecko zdrowe .. ja jestem ze śląska i w dodatku mąż górnik ☺ Ale dziewczyny przysięgam ze w mediach jest wszystko wyolbrzymione , kopalnie wcale nie miały postoju nawet tydzień , a oni mówią o trzech tygodniach wracając do temu , Na prenatalnych muszę mieć maskę i rękawiczki i Oczywiście sama , ale wczoraj na zwykłej wizycie byłam sama , ale widziałam Że pary tez już chodzą wiec na kolejne usg biorę mojego
Ja pierwsze prenatalne miłam koło 15 minut. Lekarz mówi, że szybko bo maluch dobrze ustawiony, a ja chuda, to wszystko fajnie widać. To drugie mam 17, krew pobierali mi już jakieś 2 tygodnie temu, także będę mieć 17 całkowity wynik. Też korzystasz z bezpłatnych prenatarnych dla kobiet przed 35 rokiem, ze Śląska? bo ja się na ten program załapałam, także jakieś 700 zł jestem do przodu.No ja się nastawiłam na pół godziny na pierwsze prenatalne , zrobił zwykle usg i stwierdził dziecko zdrowe .. ja jestem ze śląska i w dodatku mąż górnik ☺ Ale dziewczyny przysięgam ze w mediach jest wszystko wyolbrzymione , kopalnie wcale nie miały postoju nawet tydzień , a oni mówią o trzech tygodniach wracając do temu , Na prenatalnych muszę mieć maskę i rękawiczki i Oczywiście sama , ale wczoraj na zwykłej wizycie byłam sama , ale widziałam Że pary tez już chodzą wiec na kolejne usg biorę mojego