Już mnie pantenolem wypryskal, aloesem nasmarował... Dziury w łóżku nie dam wyciąć chłodny mokry ręcznik przynosi ulge ale przecież tak się nie położęWspółczuję bardzo. Może Pantenolem się popryskaj bo spać na stojąco może być trochę ciężko. No jest jeszcze opcja że mąż w łóżku dziurę wytnie w nią wlozysz brzuch i będziesz spać na brzuchu bez brzucha.
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
No to chyba rzeczywiście jak koń musisz włączyć blokady w kolanach [emoji3] A tak na serio może jakoś troszkę Ci przejdzie do nocy czy to taka wersja ognista czerwień?.
Już mnie pantenolem wypryskal, aloesem nasmarował... Dziury w łóżku nie dam wyciąć [emoji23] chłodny mokry ręcznik przynosi ulge ale przecież tak się nie położę [emoji2372]
gosiaczekgosiaczek
Ja mam taki sprawdzony babciny sposób ale będziesz się śmiać wysmaruj się zwykłym olejem jadalnym do pieczenia i jutro przejdzie tylko nie zapomnij zmyć na noc.Ależ się załatwiłam. Byłam chwilę z dziećmi nad woda, może 2-3 godz i spaliło mi ramiona i plecy. Nie mogę leżeć bo piecze. Na brzuchu też nie mogę już lezec. Będę spać na stojąco.
U mnie to pewnie i samo do jutra przejdzie bo ja zwykle opalam się na brązowo. Tylko teraz mnie tak chwyciło.Ja mam taki sprawdzony babciny sposób ale będziesz się śmiać wysmaruj się zwykłym olejem jadalnym do pieczenia i jutro przejdzie tylko nie zapomnij zmyć na noc.
Aaaanna
Czy któraś z Was planuje zakup A może ma dostawke do łóżka. Jakie są wasze opinie? Ja wiem że to jest na krótko bo to jest dość małe ale wydaje się być wygodne. Ja chciała bym tym razem karmić piersią bo pierwszym razem niestety mi się nie udało. Tak to maluszka ma się przy sobie ale nie u łóżku. Poza tym moja córka lubi przychodzić do nas w nocy a swoje dzieci w łóżku to bym się bała.
Czy któraś z Was planuje zakup A może ma dostawke do łóżka. Jakie są wasze opinie?
Musze coś kupic bo mój mąż pracuje na nocki i nie miałabym gdzie dziecka położyć w ciągu dnia. Wymyslilam sobie, ze łóżeczko ładuje w pokoju dziecka a w sypialni dla wygody mam dostawke albo kupię lózeczko turystyczne, które przyda sie na wyjazdy do dziadków
Zastanawiam sie nad czyms takim ale nie wiem.na ile wystarczy?!? Ktoś ma?
A poza tym to znowu nie śpię od 2... piekne mamy wschody tego lata
Musze coś kupic bo mój mąż pracuje na nocki i nie miałabym gdzie dziecka położyć w ciągu dnia. Wymyslilam sobie, ze łóżeczko ładuje w pokoju dziecka a w sypialni dla wygody mam dostawke albo kupię lózeczko turystyczne, które przyda sie na wyjazdy do dziadków
A poza tym to znowu nie śpię od 2... piekne mamy wschody tego lata Zobacz załącznik 1144195
Musze coś kupic bo mój mąż pracuje na nocki i nie miałabym gdzie dziecka położyć w ciągu dnia. Wymyslilam sobie, ze łóżeczko ładuje w pokoju dziecka a w sypialni dla wygody mam dostawke albo kupię lózeczko turystyczne, które przyda sie na wyjazdy do
dziadków
A poza tym to znowu nie śpię od 2... piekne mamy wschody tego lata Zobacz załącznik 1144195
Tez rozmyślam nad zakupem tego łóżeczka z Kinderkrafta - zamiast dostawki, bo wydaje się starczyć na dłużej. U nas właśnie ten problem ze mamy przeprowadzkę na wiosnę przyszłego roku a póki co warunki takie, ze tradycyjne łóżeczko niebardzo jest Gdzie wstawić. Także sama jestem ciekawa czy ktoś je zna od praktycznej strony. Bezsenności nie zazdroszczę miałam ja w pierwszej ciąży i nic przyjemnego...sił dużo .
reklama
Michalina93
Kobietki czy wam doskwiera uczucie rozpierania w pochwie ? Nie ból tylko taki dyskomfort ? Dzisiaj wizyta tyle dobrze