reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Aaa rozumiem a znalazłaś już jakiegoś kardiologa?
Tamten ciągle. Do końca miesiąca go mam. Odczyty miałam bo on przesyla zapis z opóźnieniem 3,5 sekundy do centrum monitorowania
Pani kardiolog ze szpitala Jana Pawła II stwierdziła, że to nie od serca. Być może kręgosłup. W to nie chce mi się wierzyć. Jeden z lekarzy sugeruje jeszcze zaburzenia nerwu błędnego. Dokładając do tego mdłości, niesmak w ustach u inne objawy to by się zgadzało. Moja ginekolog wspominała o nerwie błędnym, że właśnie w ciąży hormony zaburzają jego prace i stąd mdłości. Czekam aż wróci z urlopu znajomy tego lekarza - neurolog i mają mi zrobić jeszcze jakieś badania. Próbę pozycyjną czy coś takiego.Aaa rozumiem a znalazłaś już jakiegoś kardiologa?
Już po wizycie. 100% dziewczyna wszystko w porządku ale zdjęcia niestety nie dała zrobić, odwróciła się tyłkiem, uparta
Gratulacje jakieś imię juz wybrane?
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Dziękuję ślicznie właśnie nie wiem jakie imię, nie mam wogole pomysłów. Partner wymyśla ale nie mogę się zdecydować ( Alicja, Klara, Laura, Oliwia, Eliza )Gratulacje jakieś imię juz wybrane?
Oooo Alicja ❤Dziękuję ślicznie właśnie nie wiem jakie imię, nie mam wogole pomysłów. Partner wymyśla ale nie mogę się zdecydować ( Alicja, Klara, Laura, Oliwia, Eliza )
Właśnie na dzieczynka to ja miałam pomysl i byłaby Alicja, no ale jest chlopak
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Właśnie też Alicja mi się najbardziej podoba gdyby był chłopak u mnie to byłby AleksanderOooo Alicja ❤
Właśnie na dzieczynka to ja miałam pomysl i byłaby Alicja, no ale jest chlopak
Mi z tych imion najbardziej podoba się Alicja i Eliza :-) To piękne imiona.Dziękuję ślicznie właśnie nie wiem jakie imię, nie mam wogole pomysłów. Partner wymyśla ale nie mogę się zdecydować ( Alicja, Klara, Laura, Oliwia, Eliza )
Dziękuję ślicznie właśnie nie wiem jakie imię, nie mam wogole pomysłów. Partner wymyśla ale nie mogę się zdecydować ( Alicja, Klara, Laura, Oliwia, Eliza )
No ja jestem zwolennikiem krótkich imion więc też popieram pomysł Ali ale jakby nie było to Wam sie ma podobać
U nas dziewczynka miała być Hania
A tak wyglądamy w 20+3 (70 kg )
reklama
I mu mnie będzie AleksanderWłaśnie też Alicja mi się najbardziej podoba gdyby był chłopak u mnie to byłby Aleksander