reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
@Bubuś, nie wyglądasz na swoje kg :)
Nie ma co się katować :)
Jadę na polowanie agd do nowej kuchni A pogoda taka, że żyć się nie da.... duszno.... I jeszcze w masce muszę chodzi...
Ja się absolutnie nie katuje. Mdłości i niesmak w ustach skutecznie tłumią apetyt. Po ciąży rozprawie się z tymi kg.

Mamy decyzję co do imienia. Będzie Piotruś (Junior). Tak się mój uparł.

Ja się absolutnie nie katuje. Mdłości i niesmak w ustach skutecznie tłumią apetyt. Po ciąży rozprawie się z tymi kg.

Mamy decyzję co do imienia. Będzie Piotruś (Junior). Tak się mój uparł.
W ogóle nie widać nadprogramowych kg. Zgrabna jesteś.
Ja w ogóle nie wiem, gdzie wy dziewczyny chowacie te kg. Takie szczupłe i zgrabne wyglądacie.

Jeżu jaka fajna dzisiaj pogoda :D trochę słoneczka, trochę wiaterku aż żal było nie skorzystać, a że pani na olx oddawała za darmo wanienkę to sobie poszłam. Prawie 4 km w jedną stronę, potem w drugą a teraz cholera wstać z łóżka nie mogę bo mnie bolą lędźwia, kość ogonowa, kolana i stopy :/
Ale przynajmniej się opaliłam :D

Ja chodzę w w workach i 2 dni temu pierwsza obca osoba zauważyła, ze jestem w ciąży [emoji23][emoji23] akurat wiatr zawiał i naciągnęła mi sie bluzka na brzuchu [emoji23]

A kierownik u męża w pracy domyślił się, ze jestem w ciąży bo coraz luźniejsze bluzki zaczelam nosic [emoji23][emoji23][emoji85]
To tak jak ja. Mało kto wie że jestem w ciąży. Ciągle legginsy i szerokie bluzki. Większość się dowie chyba jak zobaczy mnie z wózkiem[emoji85][emoji1787]

A ja coś teraz poleguje. Do tej pory działałam jak nakręcona. Teraz muszę chyba odpocząć. Coś tak czuje ból brzucha a dziecię się okresowo chyba mocno kręci bo potrafi wypychac nagle jedna tylko stronę brzucha aż boli. Najgorzej jak się tak wykona w stronę pęcherza.

reklama
Ale wcale Ci się nie dziwię. Ja mam trochę ubrań typowo ciazowych a i tak wolę chodzić w za dużych albo over size bo nie znoszę jak mnie coś obciska ucieka albo się podciąga. I tak oto dziś np latalam w krótkich spodniach wiazanych na sznurek że 2 numery za dużych.
To tak jak ja. Mało kto wie że jestem w ciąży. Ciągle legginsy i szerokie bluzki. Większość się dowie chyba jak zobaczy mnie z wózkiem[emoji85][emoji1787]

Do góry