Ja powoli się przymierzam do bluz i dresów męża[emoji1787] i tak go nie ma więc co się mają kurzyć[emoji23]Ale wcale Ci się nie dziwię. Ja mam trochę ubrań typowo ciazowych a i tak wolę chodzić w za dużych albo over size bo nie znoszę jak mnie coś obciska ucieka albo się podciąga. I tak oto dziś np latalam w krótkich spodniach wiazanych na sznurek że 2 numery za dużych.
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Ja podziwiam jak dziewczyny chodzą czasem z takimi fajnymi brzuszkami w ciasnych sukienkach.
Ja bym chyba zdzierala to z siebie na ulicy. Mnie jest zaraz ciasno duszno gorąco. Pozadny duży dres i jadę z koksem od rana.[emoji1787][emoji1787]
Ja bym chyba zdzierala to z siebie na ulicy. Mnie jest zaraz ciasno duszno gorąco. Pozadny duży dres i jadę z koksem od rana.[emoji1787][emoji1787]
Ja powoli się przymierzam do bluz i dresów męża[emoji1787] i tak go nie ma więc co się mają kurzyć[emoji23]
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Już po wizycie. 100% dziewczyna wszystko w porządku ale zdjęcia niestety nie dała zrobić, odwróciła się tyłkiem, uparta
Aaaanna
O super kobieta dla tych wszystkich facetów.[emoji1787][emoji3]
Już po wizycie. 100% dziewczyna [emoji3059][emoji4] wszystko w porządku ale zdjęcia niestety nie dała zrobić, odwróciła się tyłkiem, uparta [emoji2]
Dżasta :)
Gratuluję dziewuszki [emoji7][emoji8]Już po wizycie. 100% dziewczyna [emoji3059][emoji4] wszystko w porządku ale zdjęcia niestety nie dała zrobić, odwróciła się tyłkiem, uparta [emoji2]
Wiesz co tak się zastanawiam, że skąds kojarze Twój nick [emoji848] Ty byłaś wcześniej na jakiejś grupie staraczkowej?
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Nie, nie było mnie na żadnej grupie. Dziękuję ślicznieGratuluję dziewuszki [emoji7][emoji8]
Wiesz co tak się zastanawiam, że skąds kojarze Twój nick [emoji848] Ty byłaś wcześniej na jakiejś grupie staraczkowej?
Paukina2271 gratuluję fantastycznie, że jakaś dzieczynaka jest wśród nas
Mnie tam wlasnie wkurzaj spodnie. Leginsy ciążowe za duże a moje normalne już powyciagane. Kupiłam kilka sukienek w tym 2 w lumpie i dostalam od siostry ale od niej takie workowate lub rozkloszowane są w porządku ale bardziej na koniec ciąży. teraz mam parę letnich, dopasowanych i super się w nich czuje
Mnie tam wlasnie wkurzaj spodnie. Leginsy ciążowe za duże a moje normalne już powyciagane. Kupiłam kilka sukienek w tym 2 w lumpie i dostalam od siostry ale od niej takie workowate lub rozkloszowane są w porządku ale bardziej na koniec ciąży. teraz mam parę letnich, dopasowanych i super się w nich czuje
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Dziękuję wam ślicznie chciałam zdjęcie wam pokazać no ale nie pokazała swojej buźki może następnym razem.
Ja póki z holterem łażę to sukienek nie założę, ale później jak najbardziejPaukina2271 gratuluję fantastycznie, że jakaś dzieczynaka jest wśród nas
reklama
Aaaanna
Znowu masz hotlera? Czy to jeszcze tamten? Myślałam że to sciagalas po ostatnim epizodzie bo mówiłaś że byś odczytywany.
Ja póki z holterem łażę to sukienek nie założę, ale później jak najbardziej