reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Ale wcale Ci się nie dziwię. Ja mam trochę ubrań typowo ciazowych a i tak wolę chodzić w za dużych albo over size bo nie znoszę jak mnie coś obciska ucieka albo się podciąga. I tak oto dziś np latalam w krótkich spodniach wiazanych na sznurek że 2 numery za dużych.
Ja powoli się przymierzam do bluz i dresów męża[emoji1787] i tak go nie ma więc co się mają kurzyć[emoji23]

reklama
Ja podziwiam jak dziewczyny chodzą czasem z takimi fajnymi brzuszkami w ciasnych sukienkach.
Ja bym chyba zdzierala to z siebie na ulicy. Mnie jest zaraz ciasno duszno gorąco. Pozadny duży dres i jadę z koksem od rana.[emoji1787][emoji1787]
Ja powoli się przymierzam do bluz i dresów męża[emoji1787] i tak go nie ma więc co się mają kurzyć[emoji23]

Już po wizycie. 100% dziewczyna [emoji3059][emoji4] wszystko w porządku ale zdjęcia niestety nie dała zrobić, odwróciła się tyłkiem, uparta [emoji2]
Gratuluję dziewuszki [emoji7][emoji8]

Wiesz co tak się zastanawiam, że skąds kojarze Twój nick [emoji848] Ty byłaś wcześniej na jakiejś grupie staraczkowej?

Paukina2271 gratuluję :) fantastycznie, że jakaś dzieczynaka jest wśród nas :)

Mnie tam wlasnie wkurzaj spodnie. Leginsy ciążowe za duże a moje normalne już powyciagane. Kupiłam kilka sukienek w tym 2 w lumpie :D i dostalam od siostry ale od niej takie workowate lub rozkloszowane są w porządku ale bardziej na koniec ciąży. teraz mam parę letnich, dopasowanych i super się w nich czuje :)

Paukina2271 gratuluję :) fantastycznie, że jakaś dzieczynaka jest wśród nas :)

Mnie tam wlasnie wkurzaj spodnie. Leginsy ciążowe za duże a moje normalne już powyciagane. Kupiłam kilka sukienek w tym 2 w lumpie :D i dostalam od siostry ale od niej takie workowate lub rozkloszowane są w porządku ale bardziej na koniec ciąży. teraz mam parę letnich, dopasowanych i super się w nich czuje :)
Ja póki z holterem łażę to sukienek nie założę, ale później jak najbardziej :)

reklama
Do góry