Brak szkoły, kolegów, zycia w grupie - źle wpływa na dzieci. Moi też dokazują ale na szczęście na nich sposoby już mamNiecałe 6 lat, ciekawe jak będzie później, skoro teraz pojawiają się problemy, chociaż może to przez ten długotrwały brak szkoły.
reklama
Zdradź mi te sposoby.Brak szkoły, kolegów, zycia w grupie - źle wpływa na dzieci. Moi też dokazują ale na szczęście na nich sposoby już mam
Aaaanna
Fanka BB :)
A z jakiego jestes wojewodztwa?
Dlatego właśnie szukam dalej. Wysłałam wyniki najnowsze do 2 kardiologów. Do trzeciego będę dzwonić jak dowiem się co Ci powiedzą.
Małopolskie. W KRK pracuje.A z jakiego jestes wojewodztwa?
Aaaanna
Moje dziecko ma 5,5 i też przez brak kontaktu z rówieśnikami szalała i była nie do ogarnięcia. Zdecydowaliśmy się jednak trochę otworzyć spotykała się z kuzynka a teraz wyjechaliśmy na krótki urlop żeby mogła się w końcu wyszalec i tu każdym spotkanym dzieckiem cieszy się jak by pierwszy raz w życiu dzieci widziała. Po prostu ta izolacja bardzo źle na niż wplywala. Dotąd była bardzo aktywna zajęcia dodatkowe i basen a tu nagle mieszkanie i zakaz kontaktów.
Niecałe 6 lat, ciekawe jak będzie później, skoro teraz pojawiają się problemy, chociaż może to przez ten długotrwały brak szkoły.
Aaaanna
To niestety nie pomogę bo nikogo tam nie znam. Ale nie odpuszczaj tematu i przede wszystkim szukaj kogoś kto Cię przyjmie zbada i wyda dalsze zalecenia.
Małopolskie. W KRK pracuje.
On też właśnie ciągnie do dzieci strasznie. Już nawet 2 latkami się cieszy, problem w tym, że dookoła albo maluchy, albo starsze dzieci. Nie ma się z kim bawić.Place zabaw u nas zamknięte. Jak nie będzie jutro padać, to przejdę się na taki, który jest bez kłódek i może będą jakieś dzieci.Wczoraj jak byliśmy, to były same 11 latki.Z nimi próbował się bawić, ale one nie były nim zainteresowane.Moje dziecko ma 5,5 i też przez brak kontaktu z rówieśnikami szalała i była nie do ogarnięcia. Zdecydowaliśmy się jednak trochę otworzyć spotykała się z kuzynka a teraz wyjechaliśmy na krótki urlop żeby mogła się w końcu wyszalec i tu każdym spotkanym dzieckiem cieszy się jak by pierwszy raz w życiu dzieci widziała. Po prostu ta izolacja bardzo źle na niż wplywala. Dotąd była bardzo aktywna zajęcia dodatkowe i basen a tu nagle mieszkanie i zakaz kontaktów.
Aaaanna
Wiem my też mieliśmy te same problemy jak mowilam ze nie można to była rozpacz i krzyki że dlaczego inni mogą dlaczego mają z kim a ona nie. I tak w kółko. Zaden rower czy hulajnoga nie dawal sadysfakcji. I ja już też tego nie wytrzymałam sama czułam się z tym źle. Miałam poczucie że robie jak tym krzywdę. Trochę poluzowalismy bez przesady ale zaczęłam się trochę widywać z rodziną ona z 2 letnia kuzynka a teraz ja wynioslam żeby trochę zmieniła otoczenie bo 3 miesiące non stop w domu to była dla niej udreka.
On też właśnie ciągnie do dzieci strasznie. Już nawet 2 latkami się cieszy, problem w tym, że dookoła albo maluchy, albo starsze dzieci. Nie ma się z kim bawić.Place zabaw u nas zamknięte. Jak nie będzie jutro padać, to przejdę się na taki, który jest bez kłódek i może będą jakieś dzieci.Wczoraj jak byliśmy, to były same 11 latki.Z nimi próbował się bawić, ale one nie były nim zainteresowane.
doomi03
Jejku trochę mnie tu nie było bo do początków drugiego trymestru mdłości i wymioty ścięły mnie z nóg, a potem jakoś ten czas zleciał
Już widzę że nie ma szans żebym nadrobila to wszystko co się tu działo , więc nawet nie próbuję, mam nadzieję ze moze teraz na bieżąco rozeznam się w sytuacji na forum
@ForgetMeeNot @ludek0288 jak u Was dziewczyny?
Już widzę że nie ma szans żebym nadrobila to wszystko co się tu działo , więc nawet nie próbuję, mam nadzieję ze moze teraz na bieżąco rozeznam się w sytuacji na forum
@ForgetMeeNot @ludek0288 jak u Was dziewczyny?
reklama