reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Już dziewczyny po wizycie,lekarz nie mierzył dzidzi (widział ze jest duża 😂) tez nie ważył.. ale za to znam płeć!Maly pięknie pokazał swój duży sprzęt 😂 Tak wiec rośnie kolejny chłopak😅

Super, gratuluję syncia :) widzę że w tym roku znaczna przewaga chłopców 😛. Chyba ze większość dziewczynke jeszcze nieśmiało się ukrywa i jak się w końcu ujawnia to cała falą ;)
Chlopcy to chyba lubią duzo wcześniej machać siurakami przed ekranem 😂.
Ja osobiście też dalej nie wiem co się u mnie kryje 🤔

Dziewczyny a macie już pomysły na imiona dla chłopców? U nas prawdopodobnie będzie Remigiusz ale jeszcze się wahamy :D
Ładnie. My jeszcze nie myśleliśmy nad imieniem. Chociaż mi wpadło do głowy Sara. Musimy jakieś uniwersalne, bo mąż nie jest Polakiem i nie wiemy, gdzie będzie nas nosić. Mu się nie podobają polskie imiona oprócz: Agnieszka, ale ja wolę krótsze. Jeszcze wymyślił Avoni.

Dziękuję 😊 Taki mały cud wyszedł,bo u chłopaka w rodzinie same baby! Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam,a to zaraz 19tydzien 😂 wiec dość pozno

Ja sie powinnam dowiedzieć albo w przyszły czwartek, albo 30 czerwca... A to będzie już 20 tydzień zaczęty :p, a dziecko dodatkowo o tydzień większe :p ale na ostatnim usg się skulilo dupe wcisnelo w jakiś kąt i w najlepsze sobie spalo i nie miało ochoty na współpracę 😅

reklama
Oj u mnie odrazu pięknie było wszystko widać 😂 Młody nie wstydzi się swoich walorów😂 Jak z obrazka typowy chłopak.. niestety nie mam zdjęć,ale wkleję wam zdjęcie z internetu gdzie u mnie było identycznie
AE68D81B-B0E7-421D-96E4-82F95531B3A2.jpeg

Do góry