Dziewczyny a macie już pomysły na imiona dla chłopców? U nas prawdopodobnie będzie Remigiusz ale jeszcze się wahamy
U nas będzie Igor. I wahań poki co brak więc juz tak do Niego mówimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a macie już pomysły na imiona dla chłopców? U nas prawdopodobnie będzie Remigiusz ale jeszcze się wahamy
Już dziewczyny po wizycie,lekarz nie mierzył dzidzi (widział ze jest duża ) tez nie ważył.. ale za to znam płeć!Maly pięknie pokazał swój duży sprzęt Tak wiec rośnie kolejny chłopak
Takie zestawienie by sie przydalo chyba tylko ze 2 dziewczynki beda reszta to chlopcySuper [emoji3059]. Ile my już mamy potwierdzonych chłopców? Trzeba policzyć[emoji85] szkoda że nie można zrobić tabelki z datą porodu i płcią[emoji19] bo ja się już pogubiłam[emoji6]
U nas na razie na tapecie jest Tymon ❤generalnie bardzo duzo imion dla dziewczynek mi sie podoba dla chlopcow juz mniej....Dziewczyny a macie już pomysły na imiona dla chłopców? U nas prawdopodobnie będzie Remigiusz ale jeszcze się wahamy
Już dziewczyny po wizycie,lekarz nie mierzył dzidzi (widział ze jest duża ) tez nie ważył.. ale za to znam płeć!Maly pięknie pokazał swój duży sprzęt Tak wiec rośnie kolejny chłopak
Ładnie. My jeszcze nie myśleliśmy nad imieniem. Chociaż mi wpadło do głowy Sara. Musimy jakieś uniwersalne, bo mąż nie jest Polakiem i nie wiemy, gdzie będzie nas nosić. Mu się nie podobają polskie imiona oprócz: Agnieszka, ale ja wolę krótsze. Jeszcze wymyślił Avoni.Dziewczyny a macie już pomysły na imiona dla chłopców? U nas prawdopodobnie będzie Remigiusz ale jeszcze się wahamy
Dziękuję Taki mały cud wyszedł,bo u chłopaka w rodzinie same baby! Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam,a to zaraz 19tydzien wiec dość pozno