Cześć witamy wśród nas jak się czujesz? Jak znosisz ciążę?Hejka! Chętnie do Was dołącze pierwsza ciąża, nie do końca planowana, ale bardzo chciana aktualnie 17 tydzień, zdjęcie z 12 (usg I trymestru), prawdopodobnie dziewczynka
reklama
Hej[emoji847] fajnie, że jest nas coraz więcej [emoji846] na kiedy masz termin?Hejka! Chętnie do Was dołącze[emoji1] pierwsza ciąża, nie do końca planowana, ale bardzo chciana[emoji3590] aktualnie 17 tydzień, zdjęcie z 12 (usg I trymestru), prawdopodobnie dziewczynka[emoji3059]
Dżasta :)
Fanka BB :)
Jaaaaki słodki, mały ludzik [emoji7]Hejka! Chętnie do Was dołącze[emoji1] pierwsza ciąża, nie do końca planowana, ale bardzo chciana[emoji3590] aktualnie 17 tydzień, zdjęcie z 12 (usg I trymestru), prawdopodobnie dziewczynka[emoji3059]
Gratuluję [emoji3526]
Aktualnie jest super na początku cieszyłam się, że żadne przykre objawy mnie nie męczą, ale dokładnie pierwszego dnia 7 tygodnia zaczął się koszmar... Mdłości, wymioty od rana do wieczora. Od jakiegoś tygodnia mam już spokój, mdłości nie dokuczają i oby tak zostałoCześć witamy wśród nas jak się czujesz? Jak znosisz ciążę?
Termin na 10.11Hej[emoji847] fajnie, że jest nas coraz więcej [emoji846] na kiedy masz termin?
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny a stosujecie jakieś kremy na rozstępy ? Co można kupić ?
To ja już mam pytanie, bo już nie pamiętam.Czy do kołkowej można wkładać od razu po urodzeniu. I jeszcze chce jak najszybciej do plecaka prostego wrzucić, ale ostatnio jakąś doradczyni się wypowiadała, że lepiej później. Syna w plecaku nosiłam od 2 miesiąca dopiero wcześniej głównie w kieszonce lub kangurku. No i nie wiem jak teraz, a na plecach jest tak super wygodnie.Na początek chusta zdrowsza dla malucha. Do nosidła dobrze żeby dziecko samodzielnie siadało. A jeśli chusta się nie sprawdzi to dobranie nosidła pod okiem doradcy - ważne żeby naprawdę dobrze podpierało małe ciałko.
Jakbyście miały pytania jakiekolwiek w tym temacie to zapraszam zajmuję się tym zawodowo
To prawda, przy 4 dziecku już wiadomo co zbędne z polecanych gadżetów.
No i przecież nie mogę kupić wszystkiego bo zaraz będzie Mikołaj i Gwiazdka i dziadkowie na pewno będą szukać prezentów Więc takie rzeczy jak mata do zabawy czy krzesełko zostawiam na prezenty.
Ja nigdy nie stosowałam, teraz też nie mam w planie. Mimo 3 ciąż nie mam ani jednego więc liczę,że tak będzie i teraz. Ale kiedyś dziewczyny polecały chyba z Musteli o ile dobrze pamiętam.Dziewczyny a stosujecie jakieś kremy na rozstępy ? Co można kupić ?
Do kółkowej śmiało od urodzenia. Z plecakiem warto poczekać przynajmniej do końca połogu, tak samo jak z kieszonką. Nasze ciało potrzebuje czasu żeby dojść do siebie a ucisk mięśni dna miednicy jaki wywiera chusta zawiązana dookoła talii może zaszkodzić.To ja już mam pytanie, bo już nie pamiętam.Czy do kołkowej można wkładać od razu po urodzeniu. I jeszcze chce jak najszybciej do plecaka prostego wrzucić, ale ostatnio jakąś doradczyni się wypowiadała, że lepiej później. Syna w plecaku nosiłam od 2 miesiąca dopiero wcześniej głównie w kieszonce lub kangurku. No i nie wiem jak teraz, a na plecach jest tak super wygodnie.
reklama