I ja i ja, mam termin na 23Mi termin się na 24.11 przesunął więc też z Wami do końca prawie
reklama
katee.kay
Fanka BB :)
Leżakuj, odpoczywaj, czytaj książki jak masz siłę lub nadrabiaj ulubione seriale Ja cały weekend przeleżałam i przespałam, byłam strasznie osłabiona, więc łączę się w bólu, ale jak mus to mus! ściskamA za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac
U mnie 5 dzien lezenia plackiem, juz mi sie przykrzy.. ale dalej plamie, na szczescie juz totalnie resztki,mam nadzieje ze 2-3 i przestanie.
Prenatalne mam 7 maja,wiec pewnie do tego czasu i tak bede sie mega oszczedzac, az sie okaze co z krwiakiem
ewelka8312
Przeglądam ta gazetkę Lidla i jak jutro wszystko będzie ok na prenatalnych, to chyba 4 maja coś zamówię i może legginsy dla siebie, tylko nie wiem jak z rozmiarem ehh
kejti1989
Ja też szaleje za truskawkami dzisiaj będą truskawki z borówkami ze śmietana mniamA za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac
U mnie 5 dzien lezenia plackiem, juz mi sie przykrzy.. ale dalej plamie, na szczescie juz totalnie resztki,mam nadzieje ze 2-3 i przestanie.
Prenatalne mam 7 maja,wiec pewnie do tego czasu i tak bede sie mega oszczedzac, az sie okaze co z krwiakiem
sandyy
Sernik bym zjadła [emoji7] muszę wpisać na listę zakupów ser do sernika hihi [emoji87]
Ja dziś planuje spaghetti mam nadzieję zjeść że smakiem jeśli jednak nie będzie wchodziło zjem połowę pizzy takiego gotowca bo mam ochotę
Gratulacje młodych talentów. Fajnie jak dzieciaki zajmują się czymś z pasją a nie z przymusu.[emoji7]
O kurczaki [emoji7] daj przepis na to bezglutenowe cudo.
Ja mam strasznie wyrzuty sumienia że mi wchodzą tylko owoce a warzywa nie i od kilku dni do moich koktajli przemycam trochę jarmużu i rzodkiewki co jeszcze z warzyw polecacie dodać do koktajlu ?
No i na picie wody robię cały dzbanek z plastrem cytryny i kilkoma listkami mięty mam świeżą miętę na ogródku więc korzystam ale tak się zastanawiam czy ciągłe picie wody z cytryną będzie ok w ciąży ? Co mówicie ? Sama woda mi nie wchodzi niestety
Możesz dać jeszcze szpinak, marchewkę
Chyba seler naciowy ludzie dają, ale sama nie piłam sama [emoji14]
katee.kay
Seler naciowy, jabłko i ananas - pycha Dawno już nie robiłam, ale aktualnie takie soki mnie odrzucają Dziecko chce buły i tyle!Możesz dać jeszcze szpinak, marchewkę
Chyba seler naciowy ludzie dają, ale sama nie piłam sama [emoji14]
sandyy
A co do tortilli to mezu robil z mehl farine scharaSernik bym zjadła [emoji7] muszę wpisać na listę zakupów ser do sernika hihi [emoji87]
Ja dziś planuje spaghetti mam nadzieję zjeść że smakiem jeśli jednak nie będzie wchodziło zjem połowę pizzy takiego gotowca bo mam ochotę
Gratulacje młodych talentów. Fajnie jak dzieciaki zajmują się czymś z pasją a nie z przymusu.[emoji7]
O kurczaki [emoji7] daj przepis na to bezglutenowe cudo.
Ja mam strasznie wyrzuty sumienia że mi wchodzą tylko owoce a warzywa nie i od kilku dni do moich koktajli przemycam trochę jarmużu i rzodkiewki co jeszcze z warzyw polecacie dodać do koktajlu ?
No i na picie wody robię cały dzbanek z plastrem cytryny i kilkoma listkami mięty mam świeżą miętę na ogródku więc korzystam ale tak się zastanawiam czy ciągłe picie wody z cytryną będzie ok w ciąży ? Co mówicie ? Sama woda mi nie wchodzi niestety
Tylko woda mąka i szczypta soli. Nie mial proporcji, tylko na oko robił, az zgestnialo i dało się kleić- taka konsystencje plasteliny mial. I robotem wyrabial - hakiem. A później walkowal placki i smażył na patelni.
A farsz to kurczak smażony, czerwona fasola z puszki, cebula podsmażona i sos bbq i wszystko później połączył i na patelnię dal, żeby ser się rozpłynął
Anna9876
My też mieliśmy ślub w sierpniu - 4 sierpnia będzie 2 rocznica. Miałam plan żeby co roku wbijać w suknie ślubna, mąż w garniaka i iść na starówkę do restauracji na obiad/kolacje, może by myśleli ze jesteśmy po tajnym ślubie i by nam serwowali za darmola
No ale na razie to chyba nie wypali
My z kolei znamy sie 3 lata, od ponad 2.5 jesteśmy razem, oświadczyny były po 5 miesiącach a ślub po niecalym roku
No ale na razie to chyba nie wypali
My z kolei znamy sie 3 lata, od ponad 2.5 jesteśmy razem, oświadczyny były po 5 miesiącach a ślub po niecalym roku
Sylvie_91
Cześć dziewczyny [emoji112]
Witam się po weekendzie. Ja swój spędziłam z rodziną, świętowaliśmy urodziny mojego synka, który jutro kończy 5 lat. Ja nie wiem kiedy to zleciało [emoji3064][emoji3059]
Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy po 1,5 miesiąca pracy zdalnej. Czuje się dobrze, ale jestem zwyczajnie zmęczona i jak tylko powiem w pracy o ciąży i przekażę obowiązki to idę na zwolnienie.
Nie nadrobiłam wszystkiego, ale widziałam, że pisałyście o wózkach. No to ja powielę opinię kilku z Was. Też stawiam na Cybex Priam, Balios albo ewentualnie Mutsy Icon.
Jak zwykle kciuki za wszystkie wizyty [emoji110]
Witam się po weekendzie. Ja swój spędziłam z rodziną, świętowaliśmy urodziny mojego synka, który jutro kończy 5 lat. Ja nie wiem kiedy to zleciało [emoji3064][emoji3059]
Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy po 1,5 miesiąca pracy zdalnej. Czuje się dobrze, ale jestem zwyczajnie zmęczona i jak tylko powiem w pracy o ciąży i przekażę obowiązki to idę na zwolnienie.
Nie nadrobiłam wszystkiego, ale widziałam, że pisałyście o wózkach. No to ja powielę opinię kilku z Was. Też stawiam na Cybex Priam, Balios albo ewentualnie Mutsy Icon.
Jak zwykle kciuki za wszystkie wizyty [emoji110]
reklama
sandyy
Oj nie dziwie sięA za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac
Starasz się coś sobie zorganizować? Jakieś nadrabianie filmów, książek?