reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Tak. Śmieszne jest to że jak nie wiedziałam że jestem w ciąży to było idealnie. A jak się dowiedziałam.. To się zaczęło.. Szpitale, krwotoki. Teraz obecnie jestem w domu i oprocz nudy z powodu leżenia i bólu pleców oraz czasami dziwnych ukloc w okolicy macicy to jest ok :)
Patka2616 a dobrze się czujesz poza plamieniem??

Macica koli bo może jeszcze się rozciąga?
Ja w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu około 3 miesiąca jak byłam bo dostałam krwotoku. Potem tabletki na podtrzymanie... I jakoś to doszło do końca. Teraz mam super synka. Zdrowego.
Boję się z drugą ciąża. Ta biegunka mnie niepokoi. :(

Jeśli to jest jednorazowe to poczekaj. Może to tylko jakaś reakcja na jedzenie. Jeśli jutro będzie to może zmierzaj do lekarza :)
Możliwe że się rozciąga. Tak sobie to tłumacze :)
Też miałam krwotok.. Też szpital.. I teraz mam duphaston i luteine..
Macica koli bo może jeszcze się rozciąga?
Ja w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu około 3 miesiąca jak byłam bo dostałam krwotoku. Potem tabletki na podtrzymanie... I jakoś to doszło do końca. Teraz mam super synka. Zdrowego.
Boję się z drugą ciąża. Ta biegunka mnie niepokoi. :(

No zaczekam do jutra z tym. Może będzie lepiej. Oby. Po wzieciu smecty i probiotyku jest lepiej.

A który to już tydzień u ciebie?? Bo nie wiem czy pisałaś :)

reklama
Do góry