Jivka
Moderator
Zawsze lepiej sprawdzić co to, daj znać koniecznie!Zaczelam plamic poki co bez boli leki mam ale chyba dzisiaj odwiedze szpital
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze lepiej sprawdzić co to, daj znać koniecznie!Zaczelam plamic poki co bez boli leki mam ale chyba dzisiaj odwiedze szpital
Na usg uwidoczniony pecherzyk ciazowy wraz z cialkiem zoltym i krwiakiem dookoła pecherzyka. Nakaz lezenia. Bhcg raz w tygodniu kontrolne usg za 2 tygodnie
Trzymaj się i odpoczywaj. Krwiak się wchłonie i będziesz się cieszyła maluszkiem.Ciaza mlodsza czyli raczej bede grudniowka jesli Bog pozwoli
Wszystko będzie dobrze jak trzeba leżeć to trzeba. Coś o tym wiem w pierwszej ciąży w 16 tyg chlupalo mi krwią co chwilę i to nie tak troszkę... Nakaz leżenia leżałam prawie do 37 tyg wszystko dobrze się skończyło. Dużo cierpliwości i leż ile trzeba.Na usg uwidoczniony pecherzyk ciazowy wraz z cialkiem zoltym i krwiakiem dookoła pecherzyka. Nakaz lezenia. Bhcg raz w tygodniu kontrolne usg za 2 tygodnie
Odpoczywaj Kochana i bądz dobrej myśli!Na usg uwidoczniony pecherzyk ciazowy wraz z cialkiem zoltym i krwiakiem dookoła pecherzyka. Nakaz lezenia. Bhcg raz w tygodniu kontrolne usg za 2 tygodnie
Oczywiście.Cześć, mogę jeszcze dołączyć? Mam termin na 24.11 ale po zeszłorocznych przygodach trochę się bałam, że za wcześnie zacznę cieszyć się ciążą. Ale w piątek widziałam zarodek i serduszko, więc trochę mi ułożyło :-)
Zostałaś dodana [emoji4] wysłałam Ci wiadomość prywatną [emoji4]Ja nadal nie dostałam wiadomości ;(