Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja tez nie mam wiadomości na zamkniete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ktory to dzien po transferze? ja jak bylam w 25dpt to dzidzia miala 4.7mn i serduszko, ciekawa jestem jak to szybko rośnie i ile bedzie w poniedzialek [emoji7]Melduję się po wizycie. Mamy pierścionek z brylantem [emoji7] i jedno pikajace serduszko. Bobo ma 0,5 cm [emoji33]
No i widzisz, a tak się martwiłaś!Melduję się po wizycie. Mamy pierścionek z brylantem [emoji7] i jedno pikajace serduszko. Bobo ma 0,5 cm [emoji33]
Tak glukoza musi być na koniecznie czczo, bo jak coś zjesz to ci na pewno podskoczy i będziesz mieć podejrzenie cukrzycyJutro muszę zrobić glukozę, bo ostatnio lekarz zapomniał ją dopisać, muszę być o samej wodzie?
Wczoraj 23 dpt, z USG wyszedł 6w2d faktycznie jestem jeden dzień do tyłu. Czyli jak mi kiedyś ginekolog powiedział, termin porodu z USG liczy się ten serduszkowy, tak więc mam na 28.11 [emoji4] ale się tym nie sugeruje. Wcześniej lokatora trzeba było zapraszać na świat oksytocyną ...Gratulacje ktory to dzien po transferze? ja jak bylam w 25dpt to dzidzia miala 4.7mn i serduszko, ciekawa jestem jak to szybko rośnie i ile bedzie w poniedzialek [emoji7]
W wiadomościach będziesz go miećA gdzie ten link na wątek prywatny przychodzi?
Dalej nie umiem się znaleźć...