reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Ooh blizniaki :)
Mi wszystko zawsze idzie w brzuch, posladki i uda :)
Najlepiej sie czulam z waga 45... ale czas leci a praca biurowa nie pomaga ;)
Jesli w Twoim loginie jest rocznik urodzenia, to jestes 4 lata starsza :)
Mnie caly czas pytaja o dowod i to na pewniaka z mysla ze nie mam 18 lat, Ciebie tez nadal? :)
Właśnie bliźniaki Chyba sobie balkonik kupię jak starsi ludzie mają i na nim brzuch będę wozić hehe Tak rocznik 88 a w sklepie zawsze o dowód pytają a potem jest im głupio i się próbują tłumaczyć Ja się tylko śmieje Ciekawe do ilu odbijemy na koniec Ja mam zamiar się pilnować ale co z tego wyjdzie zobaczymy

reklama
Właśnie bliźniaki Chyba sobie balkonik kupię jak starsi ludzie mają i na nim brzuch będę wozić hehe Tak rocznik 88 a w sklepie zawsze o dowód pytają a potem jest im głupio i się próbują tłumaczyć Ja się tylko śmieje Ciekawe do ilu odbijemy na koniec Ja mam zamiar się pilnować ale co z tego wyjdzie zobaczymy
Oby max 65 :)

Ja mam 160, jeszcze dwa lata temu waga max 52 kg ostatnio u położnej 64, co mnie nie dziwi bo jem teraz co pół godziny :p ale zdaje sobie sprawę że przez te 2 lata doszło mi koło 8-10kg, praca biurowa, człowiek jakiś leniwszy, niby chodzę na siłownię ale w weekend nadrabiam jedzonkiem. W pracy też wiadomo człowiek siedzi przy biurku nie ma się jak ruszyć.. Jak mi tylko minie efekt głodu to zamierzam przytyć w ciąży jak najmniej :)

Ja mam 173cm wzrostu i przed ciaza 55.5kg, dzis 7t5d i musze sie jutro rano zwazyc z ciekawosci [emoji14]
Nie sadzilam ze tak wczesnie juz na wadze moze byc cos widac [emoji16]
Jest i wysoka jak ja! Tylko waga u mnie większa, ale kochana czy Ty nie masz niedowagi teraz? Ja przy 57 wyglądałam okropnie chudo, że każdy do mnie mówił przytyj... bo za chuda [emoji1751][emoji53]

Jest i wysoka jak ja! Tylko waga u mnie większa, ale kochana czy Ty nie masz niedowagi teraz? Ja przy 57 wyglądałam okropnie chudo, że każdy do mnie mówił przytyj... bo za chuda [emoji1751][emoji53]
Hehe, sprawdzajac bmi niby tak, ale tak naprawdę to na pewno nie wygladam za chudo [emoji16] jakies mam cienkie i lekkie kosci chyba, bo i tluszczyk na brzuchu jest niestety, zawsze moj maz sie dziwi skad ja biore ten "walek" do zastrzykow w brzuch:p

Kilka tam temu wrocilam z kolonii wazac 47 (przy takim samym wzroscie, takie bylo paskunde jedzenie) i wtedy wygladalam dramatycznie, najlepiej sie czuje wazac okolo 53kg ale jem wszystko jak leci, i zdrowo ale i pizze kebaby, chipsy itp i jakoa ta waga sama sie trzyma 53-56 w zaleznoaci od pory roku

Ja startuje z otyłością wiec przebije wszelkie możliwe wasze dodatkowe kg
Ja mialam 2 koleżanki ktore w jednym czasie byly w ciazy , jedna chudzinka, druga startowala z otyloscia, ta chudziutka przytyla w ciazy 30 kg a ta grubsza nic :D po porodzie u tej otylej spadlo z 10 kg i u tej co przytyla 30 tez spadlo 10 a po pol roku jak sie spotkaly to ta co wczesniej byla grubsza byla szczuplejsza od tej chudziutkiej :) wiec nie ma co sie przejmowac :)

jutro zaczynam 10 tc :O:O kiedy to zleciało, dopiero co oglądałam plastik, i doszukiwałam się drugiej kreski :)

w suwaczku pokazuje 8+5, a w aplikacji 8+6 hmmm. a OM taka sama podana i tu i tu

jutro zaczynam 10 tc :O:O kiedy to zleciało, dopiero co oglądałam plastik, i doszukiwałam się drugiej kreski :)

w suwaczku pokazuje 8+5, a w aplikacji 8+6 hmmm. a OM taka sama podana i tu i tu
Czyli masz skonczony 10t i np 1 dzien ? Czy Liczysz 10 tydzien czyli skonczone 9tplus1dzien? :D
Bo kazda tu inaczej z nas liczy :)

Na kiedy masz termin? [emoji16]

Czyli masz skonczony 10t i np 1 dzien ? Czy Liczysz 10 tydzien czyli skonczone 9tplus1dzien? :D
Bo kazda tu inaczej z nas liczy :)

Na kiedy masz termin? [emoji16]
lekarz mnie opr że powinnam liczyć skończone, czyli powinnam mówić że jestem w 10tc, dopiero jak stuknie 10+1, aczkolwiek ja sobie wolę mówić że jestem w trwającym 10tc, czyli 9+0 jak zaczynam 10tc
jakoś tak mi lepiej na duszy, jak sobie powiem ze to juz 10tc, byle tylko wytrwac do 12tc i odetchniemy :)

termin z OM na 09.11

reklama
lekarz mnie opr że powinnam liczyć skończone, czyli powinnam mówić że jestem w 10tc, dopiero jak stuknie 10+1, aczkolwiek ja sobie wolę mówić że jestem w trwającym 10tc, czyli 9+0 jak zaczynam 10tc
jakoś tak mi lepiej na duszy, jak sobie powiem ze to juz 10tc, byle tylko wytrwac do 12tc i odetchniemy :)
termin z OM na 09.11
niechcący dodałam odpowiedź :(

Do góry