Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dwie słabe dziennie, ponoc taka ilość bezpieczna, skoro mnie po niej nie odrzuca, a nawet lepiej się czuję, to czemu nieDziewczyny pijecie kawę
Ja tez mam jakas faze z temperatura raz goraco raz zimno i tak calymi dniami. Jak kobieta przed menopauzaDziewczynki nie wiem co ze mną jest nie tak... Dostaje normalnie dreszczy. Wszystko jest dobrze jest mi ciepło a za chwilę dostaje gesiej skórki i takie mi zimno a za jakieś 5-10 min przechodzi i tak kilka razy na dzień. Miała tak któraś???
TakDziewczyny pijecie kawę
Ojj.. Pytanie.. Rodzic bede w siminie to napewno a do lekarza chodzic bede na kotlarza albo do dr. Bydlinskiego albo do jelenia w tamtej ciazy chodzilam do dr. SodowskiegoGdzie chcesz rodzic i do jakiego lekarza chodzisz? @Anusiak1990
Ja się zmuszam do picia. Jak nie wypiję przynajmniej jednej, to okropnie boli mnie głowa. Więc przełamując odruchy odrzutne , ale piję.Mnie odrzucilo
Mi też lekarz wskazał pić 1 kawę dziennie bo mam ciśnienie niskie bardzo ale przy moich mdloscisch dużych nie będę ryzykowaćJa się zmuszam do picia. Jak nie wypiję przynajmniej jednej, to okropnie boli mnie głowa. Więc przełamując odruchy odrzutne , ale piję.
Ja tez juz upjscilam krew. Nke dostalam naklejki ani lizaka;-) ale Pani w okienku juz mnie pamietaly i nawetnie pytaly jakie badanie tylko odrazu ze zrobia na cito i mam byc o 13A ja mam inaczej ..albo mi zimno i się trzęsę albo ..... dostaje takiego napadu gorąca że się rozbieram do majtek
Byłam dziś znowu na badaniu krwi jak ja nie lubię tych igieł brrrrr
Ja też właśnie nie dostałam ostatnio, nie wiem co te Panie sobie myślą [emoji23]Ja tez juz upjscilam krew. Nke dostalam naklejki ani lizaka;-) ale Pani w okienku juz mnie pamietaly i nawetnie pytaly jakie badanie tylko odrazu ze zrobia na cito i mam byc o 13