reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Dziewczynki nie wiem co ze mną jest nie tak... Dostaje normalnie dreszczy. Wszystko jest dobrze jest mi ciepło a za chwilę dostaje gesiej skórki i takie mi zimno a za jakieś 5-10 min przechodzi i tak kilka razy na dzień. Miała tak któraś???
Ja tez mam jakas faze z temperatura raz goraco raz zimno i tak calymi dniami. Jak kobieta przed menopauza

Ja jestem z Sochaczewa pod Warszawą. Żołądek mi mega dokucza. Ciągle taki ucisk mam. Nie wiem czy jestem głodna czy nie. W podbrzusze mnie ciągle ćmi. Ale nie jest to ból. Kilka razy zakłuwało mnie tam na dole i w jajnikach. Najgorsze są piersi bo aż mnie sutki kłuja jak dotknę. Liczę na to, że obejdzie się bez rewolucji bo poprzednia ciążę od rana do nocy wymiotowałam nawet woda przez 4 miesiące od 5tc. A potem okazało się że mam cukrzycę.

Ja się zmuszam do picia. Jak nie wypiję przynajmniej jednej, to okropnie boli mnie głowa. Więc przełamując odruchy odrzutne ;), ale piję.
Mi też lekarz wskazał pić 1 kawę dziennie bo mam ciśnienie niskie bardzo :) ale przy moich mdloscisch dużych nie będę ryzykować :p:laugh2:

A ja mam inaczej ..albo mi zimno i się trzęsę albo ..... dostaje takiego napadu gorąca że się rozbieram do majtek :D

Byłam dziś znowu na badaniu krwi jak ja nie lubię tych igieł brrrrr
Ja tez juz upjscilam krew. Nke dostalam naklejki ani lizaka;-) ale Pani w okienku juz mnie pamietaly i nawetnie pytaly jakie badanie tylko odrazu ze zrobia na cito i mam byc o 13

reklama
Do góry