reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Ja pije wode ale taka przegotowana bo chyba bym nigdy z dwojka sobie nie poradzila a tak herbaty owocowe podobno noe wolno za duzo zielonej pic

Mi od zielonej robi się od razu niedobrze. A wcześniej to była moja ulubiona herbatka...

Mierzyłam sobie dzisiaj rano ciśnienie, bo wczoraj mi gin kazała przez 5 dni mierzyć 3 razy dziennie, i wyszło 98 / 73. Może to wczorajsze 132/85 to faktycznie był jakiś jednorazowy wyskok, w sumie trochę się denerwowałam wizytą i tym, że nie było gdzie zaparkować a ja (jak zwykle) spóźniona.. No i rano tego dnia brałam apap.. Nie chciałabym musieć brać jeszcze leków na nadciśnienie :/

Mnie trochę puściły ale 2 tygodnie prawie przeleżalam :o:eek: pomógł mi też sok pomarańczowy - za to nie pomogły imbiry , migdały itp. A wręcz było jeszcze gorzej ...fakt faktem że muszę co chwilę coś zjeść i zastanawiam się nad moją wagą końcową :p:o
Migdały mnie jeszcze bardziej odrzucają nie wspomnę o imbirze ;)

Cześć dziewczyny, można dołączyć? Podczytuję was od początku. To moja pierwsza ciąża, mam 30 lat, a dzisiaj 7+5 :) 18 marca usłyszałam serduszko i od tamtej pory żyję w stresie, czy wszystko jest ok. Oprócz lekkiego bólu piersi nie mam żadnych objawów. TP wg USG 9.11. Nie znoszę listopada, ale może mały bąbel odczaruje ten miesiąc ;)

Cześć dziewczyny, można dołączyć? Podczytuję was od początku. To moja pierwsza ciąża, mam 30 lat, a dzisiaj 7+5 :) 18 marca usłyszałam serduszko i od tamtej pory żyję w stresie, czy wszystko jest ok. Oprócz lekkiego bólu piersi nie mam żadnych objawów. TP wg USG 9.11. Nie znoszę listopada, ale może mały bąbel odczaruje ten miesiąc ;)
Witamy :D

Dziewczyny bierzecie magnez ? Jak często?
Co do opryszczki podobno posmarowanie pasta do zębów pomaga. Ale nie wiem.
Mnie nie pomogło. Mecze się już z tą opryszczka chyba 4 dzień, ale powoli schodzi.
Nie wiem, wolałam już nic nie robić z nią. Kurcze tydzień wytrzymam bez wychodzenia z domu hahaha

Co do zamkniętego i moderatora to ja mogę spróbować. Wczoraj tak na hurra napisałam, ale zaczekajmy z tym do soboty. Ja chcę zobaczyć co a piątek wieczorem na wizycie będzie. Nie zakładam nic negatywnego, ale pewna niewiadomą stałe jest. Ehhh byle do piątku. [emoji51][emoji51]

reklama
Do góry