reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was ma nadal pobolewania jak przy okresie?
Mnie nadal tak pobolewa, to jedyny objaw jaki u siebie zauważam [emoji16][emoji3577]
Dzisiejsza beta 3060 [emoji3590][emoji3590] 2 dni temu 1312 czyli przyrost ok uffff
Braaaawo gratulacje
Dziewczyny u mnie póki co sprawdza się najczarniejszy scenariusz. Możliwe, że za nie długo pojadę do szpitala. Być może za rok znów pomyślę o dzieciach na razie zbyt dużo mnie to kosztuje :( Jest tak samo jak poprzednim razem..
:( nie mow tak, idz szybko do lekarza, moze trzeba dolozyc jakies leki na podtrzymanie

@Sysia29 gratulacje [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] ty dzis 6plus3 a ja jutro 6plus2 :D mam nadzieję ze tez zobacze juz serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji7]

Jeszcze maz koniecznie chce isc ze mna [emoji4][emoji4]

Powiedzcie mi, w takim wczesnym tygodniu to tylko pokazuja pulsujace serduszko i ten zapis taki bicia serca, tak? Bo posluchac to mozna chyba dopiero kilka tygodni później? Czy zle mowie? [emoji16]

Czy tylko ja jestem tak strasznie zmęczona dzień w dzień? Nie wiem czy to jakiś objaw?
Ja właśnie mam mloda na cycku i zasypiam razem z nia bo po podróży w tym zimnie to i starsza corka lezy pod koldra a jest 19. Zmęczenie to dobry objaw poczekaj na drugi trymestr bedziesz miec powera a później znowu zmęczenie i tak jeszcze kilka dobrych lat

reklama
Do góry