Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej witamy wszystko będzie dobrzeCześć [emoji4]
Witam się nieśmiało z Wami, zrobiłam dzisiaj test i są 2 kreski [emoji4] Termin wychodzi na 23.11! W sobote idę na betę, a 27.03 mam wizytę u lekarza.
Na BB jestem od lipca kiedy byłam w poprzedniej ciąży, niestety została rozwiązana w 19tc [emoji3525] I teraz w 3 cyklu zaskoczyłam znowu, także bardzo się cieszę i życzę Wam i sobie spokojnych nudnych ciąż!
Również gratuluję, ja właśnie w poczekalni, czekam na wizyte.
Witamy witamy gratulacje i dużo zdrówka :* czy mogę zapytać co było przyczyną utraty w 19tc?Cześć [emoji4]
Witam się nieśmiało z Wami, zrobiłam dzisiaj test i są 2 kreski [emoji4] Termin wychodzi na 23.11! W sobote idę na betę, a 27.03 mam wizytę u lekarza.
Na BB jestem od lipca kiedy byłam w poprzedniej ciąży, niestety została rozwiązana w 19tc [emoji3525] I teraz w 3 cyklu zaskoczyłam znowu, także bardzo się cieszę i życzę Wam i sobie spokojnych nudnych ciąż!
No to brawo! Podwójna radośćJa już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]