reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Cześć Dziewczyny ja też dzisiaj mam wizytę ostanio jak byłam 11 mm pęcherzyk ( niecale 2 tygodnie temu) mam nadzieję że się pokaże coś więcej Jeśli chodzi o mdłości to od półtorej tygodnia ciężko mi z łóżka wyjść
Ja we wtorek miałam 11mm pęcherzyk, u Ciebie dzisiaj już pewnie piękny zarodek i serduszko :)

reklama
z ciekawości sprawdziłam jakie terminy ma lekarz u kórego chciałabym zrobić prenatalne, hmm tzn, tak sobie wstępnie zajrzałam... i wychodzi mniej więcej koniec kwietnia?!! do kiedy robi się prenatalne? do 12tc max?
jesli tak to już musiałabym rezerwować wizytę :O a to dopiero 7tc, masakra

z ciekawości sprawdziłam jakie terminy ma lekarz u kórego chciałabym zrobić prenatalne, hmm tzn, tak sobie wstępnie zajrzałam... i wychodzi mniej więcej koniec kwietnia?!! do kiedy robi się prenatalne? do 12tc max?
U mnie w karcie ciąży jest zapisane badania genetyczne USG między 11-13 tc :)

11 - 13 tc :)

hmm, no to praktycznie czas zeby się zapisywać... aż tak dziwnie, nie wiadomo co to będzie za tydzień/dwa, a tu juz umawiać badania hmmm

bo zalezy mi żeby to był lekarz z certyfikatem fmf, a takich niestety niewiele
Ja jestem z Krakowa chodzę do prywatnej kliniki i na miejscu mam lekarzy z certyfikatem fmf :) szczęście mam ponieważ mój lekarz prowadzący jest dostępny prawie 24 h (zna mnie od dziecka prowadził mojej mamie ciążę) :)))

Ja jestem z Krakowa chodzę do prywatnej kliniki i na miejscu mam lekarzy z certyfikatem fmf :) szczęście mam ponieważ mój lekarz prowadzący jest dostępny prawie 24 h (zna mnie od dziecka prowadził mojej mamie ciążę) :)))
no to zazdrocha :)
ja chodze do lekarza, który jest ordynatorem w szpitalu i tam (odpukać) chciałabym rodzić:) też jest dla mnie 24/7, zawsze telefon odbierze, ale niestety nie ma tego certyfikatu

no to zazdrocha :)
ja chodze do lekarza, który jest ordynatorem w szpitalu i tam (odpukać) chciałabym rodzić:) też jest dla mnie 24/7, zawsze telefon odbierze, ale niestety nie ma tego certyfikatu
Myślę że jest też sporo lekarzy którzy nie posiadają certyfikatu a też są naprawdę bardzo dobrzy w fachu :)) napewno się ktoś znajdzie o czasie nie ma co się martwić na przyszłość ;-) :*

reklama
Do góry