MałaMarta
Fanka BB :)
Ja tak samo. Ake mam jeszcze wcześniej prywatnie na 11.04.Ja nastepna wizyte mam 17.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo. Ake mam jeszcze wcześniej prywatnie na 11.04.Ja nastepna wizyte mam 17.04
Jestem z toba też bez wiedzy co się u mnie dzieje dopiero 8.04 powie mi gin coś wiecejNo tak ale u was już serduszka są a u mnie 10.04 będzie 9 TC i USG jeszcze nie miałam i nie wiem co się tam dzieje w sumie.
Mi też tak właśnie aplikacja pokazuje i mój lekarz liczy tak samo jak aplikacja .Jestem z toba też bez wiedzy co się u mnie dzieje dopiero 8.04 powie mi gin coś wiecej
Dziewczyny jak to jest z tymi tyg. Jestem w 4tyg.6dniu to jest 4 czy piąty tydzień bo apka pokazuję że 5 no i tak by wychodziło ale jak to lekarze liczą bo już nie pamietam