Jeżeli moge spytać dlaczego będziesz samotną matką?Kaśka, 29 lat, Poznań. 1 ciąża, następna wizyta 27.03, będę samotną matką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli moge spytać dlaczego będziesz samotną matką?Kaśka, 29 lat, Poznań. 1 ciąża, następna wizyta 27.03, będę samotną matką.
hej hej, międzyrzecz, lubuskie?Kasia, lat 32. Mieszkam w Międzyrzeczu. Mam już synka 21 miesięcy
A tak a co? [emoji39]hej hej, międzyrzecz, lubuskie?
o proszę mieszkałam kiedyś, dopóki nie wyszłam za mąż i wynieśliśmy się za pracą do zachodniopomorskiego, w międzyrzeczu nadal mam rodziców, i bardzo często tam bywamA tak a co? [emoji39]
O proszę jaki ten świat mały [emoji846] a fakt z pracą tu ciężko [emoji39]o proszę mieszkałam kiedyś, dopóki nie wyszłam za mąż i wynieśliśmy się za pracą do zachodniopomorskiego, w międzyrzeczu nadal mam rodziców, i bardzo często tam bywam
pozdrawiam koleżankę z rodzinnych stron
Też już bym chciała suwaczek ale jeszcze poczekam..mininum do kolejnej wizyty jak będzie serduszko to już sukces bo u mnie niestety(i stety) poprzednie dwa poronienia były przed pojawieniem się serca. Wiec teraz niecierpliwie go wyczekujepolecam ustawić suwaczki, wtedy ładnie i czytelnie widać, która z nas na jakim etapie
aczkolwiek czaiłam się żeby go ustawić, żeby nie zapeszyć, tfu, tfu
wizytę pierwszą mam dopiero (albo już?) w poniedziałek, będzie to 6+1, obyśmy cokolwiek zobaczyli