reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

A ile orzytyluscie w pierwszych ciazach?
Ja na 4 dni przed porodem mialam +18na liczniku. Dzień przed porodem tak spuchlam, ze na bank bylo 20 kg więcej. Ale co dziwne misze rozmiar 36 i cala ciaze taki nosilam.

reklama
W pierwszej przytyłam 15kg a przez to że jestem wysoka prawie nic nie było po mnie widać prócz brzucha, który też nie był jakiś duży...ale w tej ciąży niestety mam na liczniku 7kg więcej na starcie w porównaniu do pierwszej :(

Mam taka straszna hustawke nastrojow, ze az sama ze soba nie moge wytrzymac.
Dodatkowo narzeczony wcale nie pomaga, jemu tez sie napiecie i nerwy udzielaja. Masakra jakas...

Nie jesteś sama Ja dzisiaj mojego okrzyczalam że kręcił się w nocy i nie dał mi spać. Aż mi głupio później było no ale cóż niech się przyzwyczaja ;)
Mam taka straszna hustawke nastrojow, ze az sama ze soba nie moge wytrzymac.
Dodatkowo narzeczony wcale nie pomaga, jemu tez sie napiecie i nerwy udzielaja. Masakra jakas...

Hej mamusie bardzo bym chciała do was dołączyć czekam właśnie na wyniki bety podobno wieczorem maja być i strasznie się denerwuje :)

reklama
Do góry