Misia_91
Fanka BB :)
Właśnie myślałam o morze , A co polecasz do robienia oprócz plaży ?Wpadaj do Trojmiasta!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie myślałam o morze , A co polecasz do robienia oprócz plaży ?Wpadaj do Trojmiasta!
Właśnie myślałam o morze , A co polecasz do robienia oprócz plaży ?
To muszę pomyśleć może to dobry pomysłW Trojmiescie można robić to, co w większości dużych miast. Jest od groma lokali, muzeów, teatrów, kin, parków naukowych, stadnin konnych.. wiadomo, co kto lubi Ja kocham jednak plaże, ale niekoniecznie się na niej wylegiwać. Biorę często mevo albo hulajnogę elektryczna i śmigamy z mężem promenada do któregoś z lokali na płazy (np. Piach, Moloteka) Gdansk Główny (starówka) tez ma swój urok, zwłaszcza po tym, jak ja odnowili, zrobili taka staroświecka karuzele do cykania zdjęć na instagrama Nie polecam tylko knajp nad Motławą, jedzenie pewnie smaczne, ale ceny dla turystów z Emiratów. A propos Motławy, można wypożyczyć kajak albo rower wodny i popłynąć nim aż na zatokę Fajna sprawa tylko trzeba unikać statków [emoji23]. A z Trojmiasta można się wybrać do „małego trojmiasta” albo na cypel, bo to rzut beretem. Np prom z Gdańska do Helu (tramwaj wodny) płynie ok 2 godzin i sam w sobie jest fajna rozrywka. W Redzie jest super aquapark z rekinami, Rewa ma genialne plaże z ciut mniejsza ilością ludzi (podobnie Górki Zachodnie - Gdansk). A jeśli będziesz na cyplu helskim, koniecznie wykap się od strony morza a nie zatoki Zupełnie inne wrażenia
Gratuluję synka Lena142 a dlaczego musisz leżeć? Może chodzi o łożysko w dnie macicy? Ja mała też bardzo wcześnie czułam..druga ciąża dodatkowo więc od początku wiedziałam, że to maluszek..ja mam łożysko na tylnej ścianie albo bardzo nisko ułożone...Dziękuję za trzymanie kciuków! dzidziuś ujawnił że jest Chłopcem [emoji322][emoji7][emoji3590]
Na wizytach napisałam co i jak
Widzę że nie tylko ja mam nakaz leżenia
A dzis dowiedziałam się że mam macicę "w dnie" cokolwiek to znaczy, przez co tak wyraźnie czuje ruchy i widzę jak unosi się brzuch
Ja osobiście nie ale przyjaciółka miała i teraz jest w 34tc i łożysko się podniósł samo miała się tylko oszczędzać podobno dzieje się tak że samo się podnosi w większości takich ciążA czy któraś z obecnych mam boryka się z nisko ułożonym łożyskiem? My miałyśmy przeboje od początku drugiego trymestru z krwawieniami, plamieniami, a teraz nisko łożysko, nie jest przodujące ale super też nie jest.
Chodzi o nadreaktywną macicę, bardzo się spina i mam częste skurcze dość mocne. Są skurcze przepowiadające i one są ok, a ja mam cały czas jakby twarde podbrzusze a czasem mocno się spina i robi się dosłownie kamień. Jak leżę z nogami do góry to podbrzusze jest miękkie, a jak troche pochodzę i jakiś wysiłek czy stres od razu się spina [emoji26]Gratuluję synka Lena142 a dlaczego musisz leżeć? Może chodzi o łożysko w dnie macicy? Ja mała też bardzo wcześnie czułam..druga ciąża dodatkowo więc od początku wiedziałam, że to maluszek..ja mam łożysko na tylnej ścianie albo bardzo nisko ułożone...