reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Witam Was dziewczyny. Ja dziś przeraziłam się bo weszłam rano na wagę i 2kilo do przodu...masakra. jak tak dalej pójdzie to nie będzie ciekawie. No ale co się dziwić,ja nie mam mdłości ani żadnych dolegliwości innych to sobie pozwalam i oto efekt. W poprzedniej ciąży która się utrzymała do 13tyg nie przytyłam nic a wręcz schudłam 2kg bo takie miałam wymioty i mdłości a teraz zaczął się 9tydzien i już taki plus... Już wiem dlaczego wczoraj miałam nieudane zakupy w galerii hahaha

reklama
Witam Was dziewczyny. Ja dziś przeraziłam się bo weszłam rano na wagę i 2kilo do przodu...masakra. jak tak dalej pójdzie to nie będzie ciekawie. No ale co się dziwić,ja nie mam mdłości ani żadnych dolegliwości innych to sobie pozwalam i oto efekt. W poprzedniej ciąży która się utrzymała do 13tyg nie przytyłam nic a wręcz schudłam 2kg bo takie miałam wymioty i mdłości a teraz zaczął się 9tydzien i już taki plus... Już wiem dlaczego wczoraj miałam nieudane zakupy w galerii hahaha

Kurcze widzisz, a ja wchodzę na wagę i chudnę... Nie mam wymiotów, a 2 kg w dół. [emoji3525] U mnie 6+1

Kochana nie pocieszyłas mnie [emoji14] chyba tylko ja tu będę gruba xd
Ja też będę gruba nie martw się [emoji16] W pierwszej ciąży na koniec przytyłam 22kg (z 47kg na prawie 70) i się toczyłam dosłownie! Ale na pierwszy spacer weszłam w dżinsy sprzed ciąży! [emoji4]
A teraz zaczynam z 56... Więc trochę się martwię [emoji16]

Ja we wtorek usłyszałam serduszko a od wczoraj mam pełne gacie.. Mdłości przeszły, bóle brzucha też dużo rzadsze, piersi jakieś jaśniejsze :(..
Ja mam dokładnie to samo :) z usg wszystko ok a mdłości przeszły, nadmierna senność też piersi też przestają boleć a to 9 tydzien :) 2 tygodnie temu tak się źle czułam że z łóżka wyjść nie dałam rady ;):happy2:

Kochana nie pocieszyłas mnie [emoji14] chyba tylko ja tu będę gruba xd
Nie tylko Ty Ja już też 2kg na plusie a wcale tak dużo nie jem Staram się jeść zdrowo Tyle ze musze czesto jesc bo inaczej mnie mdli Zawsze mam przy sobie orzeszki i marchewki. Tłumaczę sobie że to przez to że w brzuchu dwie fasolki ale obawiam się co to będzie później Będę się toczyć chyba przy moim wzroście

Nie tylko Ty Ja już też 2kg na plusie a wcale tak dużo nie jem Staram się jeść zdrowo Tyle ze musze czesto jesc bo inaczej mnie mdli Zawsze mam przy sobie orzeszki i marchewki. Tłumaczę sobie że to przez to że w brzuchu dwie fasolki ale obawiam się co to będzie później Będę się toczyć chyba przy moim wzroście
A z jaką wagą i wzrostem zaczynasz? Ja jestem niska to u mnie szybko widać wzrost wagi
@Jivka to i tak zaczynasz z wagą niższa ode mnie bo u mnie 62kg już jest a mierzę 160cm ;p

reklama
Do góry