reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

to jednak chyba mi źle powiedział muszę zmienić lekarza trzeba dwutorowa chodzić :)

Zakres normy wynosi od 0,32 do 5,0 mU/l. Inaczej sytuacja wygląda u kobiet w ciąży czy dopiero planującej założenie rodziny. U takich pacjentek wartości powyżej 2,5 mj/l są powodem do niepokoju i konieczne jest wykonanie dalszych badań.

reklama
też nas korci gdzieś polecieć, jak co roku, ale jakoś zeżrą mnie chyba wyrzuty sumienia (finansowo), za wycieczkę miałabym całkiem niezły wózek :D
chyba poczekamy ze dwa lata, z dwuletnim dzieciaczkiem już na spokojnie można gdzieś sie wybrac :)

Też miałam lecieć za granicę na wakacje.
Zadatek już wpłacony, ale rezygnuję.
Jednak za bardzo bym się stresowała....a gdyby coś. Poza tym takie wakacje w ciąży to nie są dla mnie 100% wakacje, ja lubię leżeć na słońcu i się smażyć, wypić jakiegoś drinka, zwiedzać (a nie wiem czy z brzuchem i temp.powyzej 30stopni miałabym na to siłę)

Dzień dobry!

Choć nie tak dobry bo obudziłam się o 2:00 w nocy i nie mogłam zasnąć do 5:00 ‍♀️

W dodatku mój syn przez ta zmianę czasu chodzi mi spać o 23:00 ehhh

Ja bym się bała latać samolotem będąc w ciąży ;)

Mnie jakoś przestały piersi bolec, ciekawe czy mdłości tez ustaną, bo szczerze mówiąc trochę to męczące.

Wizyta za tydzień w środę wiec jeszcze trochę,a już się nakręcam ‍♀️

Dziewczyny, watek prywatny zakładamy w piątek [emoji16] Chyba że któraś chce się za to zabrać szybciej to proszę [emoji4]

W Lidlu są zawsze bardzo fajne ciuchy ciążowe, były jakieś 2 tygodnie temu może coś u Was zostało, luknijcie. Ja mimo że byłam dopiero po becie to kupiłam jedne legginsy [emoji14] Ale mówię w domu mam chyba z 5 par spodni (polowałam na używki na allegro i olx [emoji4]). Za parę nie dałam więcej jak 25zł [emoji4]

Za granicą byłam w marcu na wakacjach, zaraz po dowiedziałam się o ciąży więc w tym roku już odpuszczamy. Ale w pierwsze ciąży w 20tyg byłam w Paryżu i wdrapywałam się na piechotę po schodach na wieże Eiffle'a [emoji14] najważniejsze to żeby ciąża się rozwijała prawidłowo i mieć zaświadczenie od lekarza że nie ma przeciwwskazań i który to tc. Mnie akurat nikt nie pytał, ale wtedy miałam maleńki brzuszek [emoji4]

reklama
Do góry