Anastka_92
Fanka BB :)
Czyli znak że Babel rośnie?Wszystko ok w pierwszej ciąży miałam identycznie to rozciaganie macicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli znak że Babel rośnie?Wszystko ok w pierwszej ciąży miałam identycznie to rozciaganie macicy
Miałam w zeszły weekend wymioty a teraz bardzo rzadko. Niektóre kobiety wymiotuję całe ciążę inne nie. Nie masz się czym martwić. Objawy raz są słabsze raz silniejsze. Niektóre kobiety wcale nie czują że są w ciąży. Spokojnie kochanaA ja się martwię troszkę bo poza tym że mnie piersi bolą i brzuch czasem da o sobie znać to mi nic nie jest [emoji58] ani mdłości ani senna nie jestem i zastanawiam się czy wszystko gra [emoji58],macie mdłości kochane moje ?
Si. Wzrost zarodka, powiększanie macicy, wzrost ciśnienia wewnątrz...Czyli znak że Babel rośnie? [emoji3590]
Ciesz się A nie się martwisz [emoji23] nie, nie mam. I w pierwszej ciazy nie rzygalam ani razu.A ja się martwię troszkę bo poza tym że mnie piersi bolą i brzuch czasem da o sobie znać to mi nic nie jest [emoji58] ani mdłości ani senna nie jestem i zastanawiam się czy wszystko gra [emoji58],macie mdłości kochane moje ?
A ja się martwię troszkę bo poza tym że mnie piersi bolą i brzuch czasem da o sobie znać to mi nic nie jest [emoji58] ani mdłości ani senna nie jestem i zastanawiam się czy wszystko gra [emoji58],macie mdłości kochane moje ?
Dziękuję kochana. Ja jeszcze zielona jestem. Dopiero wyczytałam, że pęcherzyk ciążowy rośnie 1,1mm na dobę...Si. Wzrost zarodka, powiększanie macicy, wzrost ciśnienia wewnątrz...
Od tego jestesmy, żeby coś wyjaśnić, rozjaśnić, powiedziec ,,z doswiadczenia"Dziękuję kochana. Ja jeszcze zielona jestem. Dopiero wyczytałam, że pęcherzyk ciążowy rośnie 1,1mm na dobę...
Ja mam mdłości rano i kilka razy w ciagu dnia, ale spokojnie. Moja bratowa do 8 tygodnia nie czuła się wogole jak w ciąży i nagle nie może wyjść z domu bo albo wymiotuje albo spiA ja się martwię troszkę bo poza tym że mnie piersi bolą i brzuch czasem da o sobie znać to mi nic nie jest [emoji58] ani mdłości ani senna nie jestem i zastanawiam się czy wszystko gra [emoji58],macie mdłości kochane moje ?
Miałam w zeszły weekend wymioty a teraz bardzo rzadko. Niektóre kobiety wymiotuję całe ciążę inne nie. Nie masz się czym martwić. Objawy raz są słabsze raz silniejsze. Niektóre kobiety wcale nie czują że są w ciąży. Spokojnie kochana
Dzięki kochane no tak ja zamiast się cieszyć że mi nic nie dolega to ja się martwię , mnie sieknie w późniejszym terminie to się nie pozbieram [emoji1787][emoji23]Ciesz się A nie się martwisz [emoji23] nie, nie mam. I w pierwszej ciazy nie rzygalam ani razu.
Tak jak pisałam wcześniej - mialam bezobjawowa ciaze i ta mam nadzieję będzie taka sama czego i Tobie życzę
Kochana nie martw sie tym! Ja jestem 2tyg przed Wami ale poczytuje.
"Smialam sie" (oczywiscie zartem!) z dziewczyn z mojego watku, ze tak cierpia a ja nic! Zero mdlosci, energia na full, az mnie w 8 tyg sieklo i potrafie spac od 23:00 do 13:00 z godzinna przerwa na uszykowamie dziecka do szkoly...