Lena142
Fanka BB :)
Wspaniale gratulacje [emoji64][emoji3590] pokaż fotkę USG jak maszDziewczyny jest zarodek, serduszko też, wszystko w normie. 6t3d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale gratulacje [emoji64][emoji3590] pokaż fotkę USG jak maszDziewczyny jest zarodek, serduszko też, wszystko w normie. 6t3d
Dziękuję, kompletnie zapomniałam o mamie ginekolog heh reszta tych zabobonow jest smieszna, firanki chociaż maja jakieś medyczne wyjaśnienieRacjonalne wytłumaczenie nieracjonalnych zabobonów o ciąży vol.2 - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
1. W ciąży nie wolno myć okien, wieszać firanek (ogólnie podnosić rąk do góry), bo wywołuje to poród lub poronienie Najogólniej nie jest to prawda, w zdrowej ciąży można wykonywać wszystkie ruchy zarówno górnymi jak i dolnymi kończynami i to od samego początku do samego końca ciąży. Macica jest …mamaginekolog.pl
Gratulacje to na pewno pozytywny wynik wyniki z krwi na beta hcg powinny to potwierdzićHej, może mi któraś powiedzieć jak mam interpretować taki wynik? Zupełnie się na tym nie znam niby kreska jest ale jakoś taka nie wyrazna
Ale, że czemu niby nie możesz jechać? Przez zmianę ciśnienia?A ja mam problem taki że mam chrzesniaka w górach teraz miał urodziny a lekarka powiedziała że narazie żadne tego typu nie wchodza w grę w Maju jeszcze mam tam wesele kuzynki a tak bardzo nie chce nikomu jeszcze mówić bo strach i nie wiem co wymyślić
Chyba się obrazi
zdecydowanie jest ! super ! moja była znacznie bardziej bladaHej, może mi któraś powiedzieć jak mam interpretować taki wynik? Zupełnie się na tym nie znam niby kreska jest ale jakoś taka nie wyrazna
Kreska jest i to nawet dosyć wyraźna, nigdy tak mocnej nie miałam [emoji16]Hej, może mi któraś powiedzieć jak mam interpretować taki wynik? Zupełnie się na tym nie znam niby kreska jest ale jakoś taka nie wyrazna