reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

nie martw się na zapas, skonsultuj to z lekarzem Paulinaa
a jak on się miewa, chyba nie narzeka na jakiś ból?

wstałam dziś zmęczona...M jest wyjątkowo przytulaśny, podlizuje się po wczorajszym, no...ewidentnie schodzi na psy, spotyka się na flaszeczkę z o prawie 17 lat młodszymi od siebie kolesiami z zakładu :oo2:

idę dziś na wesele, zupełnie nie wiem jak sobie tam poradzę, miałam chęci ale teraz mi odeszły

całuję, dobrego weekendu

reklama
nie martw się na zapas, skonsultuj to z lekarzem Paulinaa
a jak on się miewa, chyba nie narzeka na jakiś ból?

wstałam dziś zmęczona...M jest wyjątkowo przytulaśny, podlizuje się po wczorajszym, no...ewidentnie schodzi na psy, spotyka się na flaszeczkę z o prawie 17 lat młodszymi od siebie kolesiami z zakładu :oo2:

idę dziś na wesele, zupełnie nie wiem jak sobie tam poradzę, miałam chęci ale teraz mi odeszły

całuję, dobrego weekendu

w pon pójdziemy do lekarki i wszystkiego się dowiemy. Dzisiaj synuś bardzo kicha i ciut kaszle, myślę więc że mogło mieć to jakiś wpływ na wynik badań krwi. No a z wit D to już osobna historia

bejbi - baw się dobrze, pojedz dobroci i niczym się nie przejmuj! ;)

ja wczoraj naładowałam baterie - byłam na spotkaniu z koleżankami - wszystkie w ciąży :p pogadałyśmy, ponarzekałyśmy, pośmiałyśmy się - od razu lżej na sercu :)

dziś pogoda przepiękna! korzystamy ile można - zaraz znowu wychodzimy z domu.
miłego dnia :*

Hej dziewczyny, ja tak na szybko,od środy będę na L4 to będę na bieżąco :-)

Wczoraj miałam wizytę, młoda waży 1434g i jest główką w dół, łożysko się podniosło, ale szyjka się skrocila, ma tylko 2,5 cm więc w przyszły weekend biorę się za pranie ubranek , lekarz przepisał mi tez progesteron, mam brać do 36-7 tygodnia

Hej dziewczyny, ja tak na szybko,od środy będę na L4 to będę na bieżąco :-)

Wczoraj miałam wizytę, młoda waży 1434g i jest główką w dół, łożysko się podniosło, ale szyjka się skrocila, ma tylko 2,5 cm więc w przyszły weekend biorę się za pranie ubranek , lekarz przepisał mi tez progesteron, mam brać do 36-7 tygodnia
A w którym jesteś teraz tygodniu?

Czy którejś z Was też wali tak serce jak coś robicie? Kurcze wczoraj i dzisiaj to jakaś masakra jest. Co chwilę muszę odpoczywać albo się położyć. Przeszłam się kilka razy po mieszkaniu, coś tam poskładałam i czułam się jakbym przebiegła maraton. Zmierzyłam ciśnienie i dobre 120/70 ale puls 120. Jak odpoczełam to wrócił do "normy" 88.

Czy którejś z Was też wali tak serce jak coś robicie? Kurcze wczoraj i dzisiaj to jakaś masakra jest. Co chwilę muszę odpoczywać albo się położyć. Przeszłam się kilka razy po mieszkaniu, coś tam poskładałam i czułam się jakbym przebiegła maraton. Zmierzyłam ciśnienie i dobre 120/70 ale puls 120. Jak odpoczełam to wrócił do "normy" 88.
Ja miałam m.in takie objawy anemii+zadyszka

reklama
Od dwoch dni przy wstawaniu i czasem chodzeniu mam bóle podbrzusza. Takie kłujace Nie ma krwawien ani nic. Czy macie tak?

Sent from my LG-H850 using Forum BabyBoom mobile app
Ja tak miałam w zeszłym tygodniu, ale szybko przychodziło i moja ginekolog mówiła, że jak nie na innych dodatkowych objawów to nie ma się czym martwić. Teraz dzidziuś szybko rośnie, wszystko się naciąga i może tak boleć.

Do góry