reklama
Ale miałaś drugi poród...naprawdę chylę czoła..flamandka też zaczynam myśleć o porodzie już tak nie wiele zostałoza pierwszym razem poród koszmar, mały owinięty trzy razy pępowiną, dwóch lekarzy go wyciskało z brzucha bo przestał oddychać i urodził się z zamartwicą, ale teraz jest super zdrowy. A z córką prawie nie zdążyłam do szpitala.. Urodziłam na Izbie Przyjęć. O 21 odeszły mi wody, o 21:40 wysiadłam z taxi a o 22 była na świecie, miałam spodnie założone gdy wyszła główka. Teraz mam nadzieję, że nie urodzę w domu
![]()
Paulinaa25
Fanka BB :)
cudny brzusioHej dziewczyny u mnie starszy kawaler rozpoczal przedszkole juz w pt ja mam teraz czas dla siebie, dzis zamiast odpoczac pracowalam a wiecz po jedzeniu bylo mi tel ale mdlosci dusznosci maly uciskal. Moze uciska mi zoladek nie mam apetytu w dzien cos tam zjem staram sie jesc na sile .Moze powinnam znow brac zelazo...
Pozatym mam juz swoj wymazony wózek , łóżeczko zamowimy z allegro i szafke .Juz coraz blizej rozwiazania mysle jak to bedzie ,poprzednio 31 01 2013 ciaza zakonczona cesarka z powodu braku rozwarcia. Polozna mnie uspokaja ze tym razem nie musi tak byc. Trzymajcie sie kochane brzuchatki.
Paulinaa25
no no, pokaźny kawalerCześć dziewczyny. Ja już po USG. Mój synek waży 1660 g i co mnie zdziwiło termin porodu z dzisiejszego badania mam na 1.11z ostatniego USG termin 13.11 a z OM na 16.11 ...co o tym myśleć?
karolyn1987
Ja po wizycie u gina. Szyjka bez zmian. Ale gin mi mówi ze moze wytrwam do 35/36 tyg ;/ trochę wcześnie
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też po USGCześć dziewczyny. Ja już po USG. Mój synek waży 1660 g i co mnie zdziwiło termin porodu z dzisiejszego badania mam na 1.11z ostatniego USG termin 13.11 a z OM na 16.11 ...co o tym myśleć?
ładna wagaCześć dziewczyny. Ja już po USG. Mój synek waży 1660 g i co mnie zdziwiło termin porodu z dzisiejszego badania mam na 1.11z ostatniego USG termin 13.11 a z OM na 16.11 ...co o tym myśleć?
Spokojnie wytrwacieJa po wizycie u gina. Szyjka bez zmian. Ale gin mi mówi ze moze wytrwam do 35/36 tyg ;/ trochę wcześnie
U mnie w szpitalu patrzą na termin z OM i pierwszego USG.Ja też po USGMała ma 1640g a termin z dzisiejszego badania mam na 07.11, wcześniej wychodził mi 8.11, raz 11.11, ale z OM mam na 31.10... generalnie w moim przypadku od samego początku ciąży termin z OM się nie zgadza więc mam się na niego nie patrzeć tylko na te z USG. Jeśli chodzi o Twoje wyniki to jeśli z OM i wcześniejszych badań wychodzi późniejszy termin to raczej tak będzie. Teraz dzieci nie przybierają równomiernie i mogą być rozbieżności, może szybciej teraz urósł. A będziesz jeszcze miała USG? Może następnym razem coś się wyjaśni. A lekarz coś mówił?
reklama
No to u mnie z pierwszego USG był na 8.11 a z OM 31.10. Potem wszystkie usg zgadzały się tygodniowo z tym pierwszym badaniem a nie z OM. Więc chyba OM w moim przypadku nie jest miarodajnaU mnie w szpitalu patrzą na termin z OM i pierwszego USG.