karolyn1987
Fanka BB :)
Lateksowy.
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie tylko dotyczą one gryki - kokosu też dlatego ja mam lateksowe i dobrej firmy (Havea). Nie ma co oszczędzać
Zależy o jakie tabletki pytasz. Z tych bez recepty to np. Chela Ferr, z tych na receptę to ja miałam Tardyferon, a teraz dostałam Feroplex, ale to są ampułki z płynem. Koleżanka kupiła sobie też tabletki z suszonego buraka i one są z wit. B6 i B12.Ja sie jeszcze zastanawiam nad szkola rodzenia albo polozna... Pan Maz obiecal byc przy porodzie i musze to z nim przegadac jeszcze czy korzystamy z dodatkowych nauk.
Dzisiaj po wizycie i Mala ma 1200 gram (27 t+5d) takze wszystko prawidlowo. Troche mi magnez i zelazo spada takze musze sie podratowac jakimis specyfikami zanim anemia sie do mnie przyklei... buu
Znacie jakies tabletki (bo ppdobno sa ) zamiast ochydnego soku z buraka?