reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ale to tak nagle wyskakuje i to juz w 19 tc?!masakra. W pierwszej ciąży mnie obeszło. Mam jeszcze krem-masło p
.rozstępom z palmersa ale komsystencja i zapach mi przeszkadzał dlatego poszłam w olej arganowy. Dzięki @Mycha07 za podpowiedzi

Kurcze uszczypnęłam się i boli kilka sekund po przestaniu uszczypnięcia

reklama
Tez bym powiedziala, ze to rozstepy :(
Ja uzywam na zmiane: bio-oil, palmersa i olejku babydream z rossmana..
Chyba jestem troche nadgorliwa [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez bym powiedziala, ze to rozstepy :(
Ja uzywam na zmiane: bio-oil, palmersa i olejku babydream z rossmana..
Chyba jestem troche nadgorliwa [emoji14]

A właśnie mam pytanie o ten olejek bio-oil, można go non stop używać i w też miejscach na skórze gdzie rozstępów nie ma?

KotekPsotek mi też to rozstępy przypomina niestety :(

Z tego co czytalam mozna go uzywac zapobiegawczo juz od 2 trymestru ciazy. Ja smaruje cialo od ud do piersi. Staram sie 2 razy dziennie ale rzadko mi sie udaje ;)

Ostatnia edycja:
Niestety rozstepy potrafia szybko wyjsc, z dnia na dzien, bo skora juz jest tak naciagnieta ze nie wytrzymuje, zbyt szybki przysrost, ja w pierwsEj tez nic a w drugiej niestety masakra... ja mam araganowy tez, palmers I z avonu na rozstepy, smaruje roznymi, moze nie wyjda mi nowe

Gratulujemy :) A wcześniej lekarz już prognozował płeć? Teraz to mnie ciekawi czy się sprawdza. Trzymam kciuki za glukozę. Połówkowe też mam 19-tego :)
tak, od usg genetycznego lekarz stawiał na chłopca, ale mówił wtedy żebym się jeszcze nie nastawiała na 100%, to była wstępna ocena ;) no ale jak widać - potwierdziło się :D

@KotekPsotek oj niestety mnie też się wydaje, że to rozstępy :( kurcze, też bym się nie spodziewała, że to tak z dnia na dzień może wyskoczyć..

@niusia87 pochwal się sukienkami z vubu :)
Mam nadzieje, ze dziś pan naprawi zmywarkę, ale chyba jestem zbyt duża optymistka :p

Dziewczyny gratuluje Wam udanych wizyt i witamy nowych Synkow na pokładzie :) :) pokażcie zdjęcia z usg :)

@KotekPsotek o kurcze! Naiwnie myślałam, ze skoro w pierwszej ciąży nie miałam rozstępów to i teraz tego uniknę...

@Iska90 to się wybawiałas :) a z kondycja to jest coraz gorzej. Cała sobotę spędziłam na powietrzu i dużo chodziłam, a w niedziele miałam zakwasy i musiałam odespać [emoji85][emoji85][emoji85]

Nie śpię już od pół godzinki. Dziś jade do laboratorium, bo jutro wizyta.

Miłego dnia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej! Ja nic nie pisałam przez weekend bo mieliśmy komunię i tyle przygotowan ze glowa mala. W poniedziałek pojechaliśmy do rodziców meza i tak dlugi weekend zlecial. Właśnie wstaje i szykuje się do pracy. Trochę się stresuje no ale jakoś trzeba dać radę.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. :*

Ja już czuje pierwsze ruchy i to dość mocne.
Wcześniej nie byłam pewna czy to to ale teraz już nie mam wątpliwości. :)

Widzialyscie że już pojawił się wątek zamknięty? ;)

reklama
Dzień dobry :)

Gdybyś Karolka nie napisała to bym nie zauważyła wiadomości prywatnej :D

Za mną kolejna ciężka noc. Ostatnio jakoś kiepsko śpię. Mam wrażenie ze tak śpię na czuja. Budzę się często. I śnią mi się głupoty jakieś.

Gratuluję udanych wizyt i oby tak dalej w dniu dzisiejszy! :)

Miłego dnia :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Do góry