Dobrze że nic się nie stało. Ale masz przygody przez ostatnie dni. Odpoczywaj.Cześć wam dziewczyny..
Na szczęście skończylo się na dluuuuugich chwilach grozy... Z maluchami w porządku też pewnie się zdenerwowały razem ze mną... Ze mną też ok... Nic poważnego się nie stało... Jedynie co to boli mnie kręgosłup ale lekarz mówił że możliwe że to przez szarpnięcie coś się tam nadwyrężyło
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Anusiak brawo dla męża. Spisał się na medal. Niech dba o swoje kobitki
To jest myśl może ja powinnam sobie kupić damskie zwierzątko bo sami faceci mnie otaczają. Akurat chomiczka mojego brata jest w ciąży
A tak na marginesie to na gwiazdkę moja bratowa właśnie kupiła bratu tą chomiczkę i okazało się za jakiś czas, że jest w ciąży. Prezent się udał (6 chomiczków w pakiecie). Jaka radość była w rodzinie jak się urodziły. Na bieżąco dostawałam filmiki i zdjęcia z życia maluchów.
Adrianna torcik pychota. Gratulacje kopniaczków
Annuss ja też mam połówkowe 19.06.
PatkaWariatka super Już coraz więcej z nas czuję.
Ja mam dzisiaj w planach zakup nowego biustonosza. Do tej pory udawałam że stare są dobre. Ale miarka się przebrała. Mam nadzieję że nie padnę w sklepie jak zobaczę mój nowy rozmiar. Dziewczyny a pod biustem brałyście większy rozmiar, bo czuję tutaj trochę dyskomfort w starym.