Ja ssałam tantum verde. Tabletki *spam* dla ciężarnych mi nie pomagały.Dziewczyny, bardzo boli mnie gardło. Napilam się dziś mrożonej kawy i bach. Co mogę wziąć by ulżyć?
P.s. dziękuję za gratulacje
reklama
xdzo19
Fanka BB :)
Ja mam tak, że jak wykonam gwałtowny ruch, leżę zbyt długo skulona albo siedzę z podkulonymi nogami, to czuję delikatny ból. Ogólnie cały czas czuję jakieś ciągnięcia w macicy, ale tłumaczę to sobie tym, że ona się wciąż rozciąga. Nie chcę się nakręcać i denerwować, że coś jest nie w porządku, bo to nie jest dobre dla dziecka.dziewczyny a macie tak, ze jak się schylicie, albo wstajecie, albo sie delikatnie skulicie to brzuch delikatnie boli? ja czuje lekki bol, nie wiem czy to normalne, wiem ze dzidzia tam jest ale mimo ze taka malutka to juz moze to oddzialowywac?? czy to raczej cos nie tak? wizyta 5 czerwca, a ja jakos bojam czy na pewno wszystko ok, te chudziutkie mamy juz widza wybrzuszenia, u mnie przez tluszczyk nie widac co nie jest pocieszeniem bo nie moge popatrzec czy tam jest
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,
Dzisiaj od rana taka przybita chodzę, że nawet A. zauważył. Rano weszłam na fb i okazało się, że osoba którą dużo z Was zna ma problemy, a po południu przyszła najgorsza z możliwych wiadomości
Witam wszystkie nowe mamusie
LaydyDeek na ból gardła ArgentinT i gratuluję wyniku egzaminu
Widzę, że 7 lipca wysyp USG połówkowych
Idę umyć się i chyba pójdę spać, bo w nocy budzę się co chwilę, a o 7 wstaje Alanek, wiec mam deficyt snu
Dobrej nocy
Dzisiaj od rana taka przybita chodzę, że nawet A. zauważył. Rano weszłam na fb i okazało się, że osoba którą dużo z Was zna ma problemy, a po południu przyszła najgorsza z możliwych wiadomości
Idę umyć się i chyba pójdę spać, bo w nocy budzę się co chwilę, a o 7 wstaje Alanek, wiec mam deficyt snu
Dobrej nocy
LayDeeK pisze: ↑
Dziewczyny, bardzo boli mnie gardło. Napilam się dziś mrożonej kawy i bach. Co mogę wziąć by ulżyć?
P.s. dziękuję za gratulacje attachFull808244
Kochana tydzień temu zmagałam się bólem gardła wyssałam te tabletki *spam* kupiłam w aptece,jednak wydaje mi się ze one bardziej nawilzaja gardło a nie leczą w koncu sa na propolisie i malince ,do tego Halls strong te cukierki mocne czarne na zmiane i pomimo cytrynki miodu pomogło płukanie wody z solą i sodą co nie było przzyjemne jednak wtedy zadziałało
Dziewczyny, bardzo boli mnie gardło. Napilam się dziś mrożonej kawy i bach. Co mogę wziąć by ulżyć?
P.s. dziękuję za gratulacje attachFull808244
Kochana tydzień temu zmagałam się bólem gardła wyssałam te tabletki *spam* kupiłam w aptece,jednak wydaje mi się ze one bardziej nawilzaja gardło a nie leczą w koncu sa na propolisie i malince ,do tego Halls strong te cukierki mocne czarne na zmiane i pomimo cytrynki miodu pomogło płukanie wody z solą i sodą co nie było przzyjemne jednak wtedy zadziałało
Załączniki
oleczkaa_1987
Też czuję że dzisiaj pójdę spać szybko. Budzę się w nocy i się przez to nie wysypiam.Hej,
Dobrej nocy
Masz na myśli, że któraś z Nas odeszła z grupy?? Mam nadzieję że nie??
Też czuję że dzisiaj pójdę spać szybko. Budzę się w nocy i się przez to nie wysypiam.
Masz na myśli, że któraś z Nas odeszła z grupy?? Mam nadzieję że nie??
Nie, to nikt z forum.
Lena przerażasz nas trochę... Kobieta zagadkaNie, to nikt z forum.
oleczkaa_1987
Przestraszyłam się, że któraś z nas odeszła. ..Nie, to nikt z forum.
Emsi*
Emsi chodzi mi bardziej, ze kawa wyplukuje magnez I odwadnia, przy odwodnieniu pojawia sie bol glowy. Kofeina daje chwilowa ulge. Zamkniete kolo bym to nazwala. Sol tez dobrze podnosi cisnienie
Przyjmowanie małej ilości płynów jest częstym powodem bólu głowy również.
W moim przypadku bardzo często, jak mam tylko możliwość, zanim wezmę jakakolwiek tabletkę pije kawę i naprawdę często pomaga. A mówię to z własnego doświadczenia a stosowałam wiele różnych rzeczy w walce z migrena przez te 20 lat [emoji6]
Teraz czytam książkę o przyprawach i tez właśnie pod katem migreny między innymi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
@LayDeeK gratulacje [emoji106]
@estrelicia gratulacje pierwszych ruchów ... oj cudowne uczucie [emoji7]
Ja jutro mam komunie i oczywiście twarz wyglada jeszcze gorzej ... Eh ... jak pójdę na zwolnienie to chyba w ogóle nie będę się pokazywać ludziom na oczy z taka cerą [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@estrelicia gratulacje pierwszych ruchów ... oj cudowne uczucie [emoji7]
Ja jutro mam komunie i oczywiście twarz wyglada jeszcze gorzej ... Eh ... jak pójdę na zwolnienie to chyba w ogóle nie będę się pokazywać ludziom na oczy z taka cerą [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom