Ja mam bole krzyza do bioder lekarz mi powiedzial ze mam brac paracetamol i nospe najgorzej w nocy boli tez prawy posladek a co dopiero pozniejBól w krzyżu, ciągnie na nogę przeważnie lewą. Jak wieczorem położę się do łóżka, wstanie to katorga,nie jestem w stanie podnieść nogi żeby nie odczuwać bólu. Gin powiedział ze można paracetamol brać (ale do końca ciąży mam codziennie się znieczulać), oraz dodał, że takie są uroki ciąży i jeżeli boli na prawą nogę to układać się na lewym boku, macica się przesunie i będzie ulga. Chwile wcześniej byłam u rodzinnej i mówiłam o tych bólach. Napisała mi nazwę maści żeby kupić i wcierac, bo bezpieczna w ciąży. Pokazałam doktorkowi to powiedział, że ta maść przechodzi do krwioobiegu i może powodować wady płodu :/
reklama
Kaska_96
Fanka BB :)
Mam tak samo... ból dosyć często jest nie do wytrzymania. Ginekolog zleciła mi że jeżeli nie zacznie przechodzić to mam się udać do rodzinnego po skierowanie do neurologa. Bo to może być problem z nerwami.Ból w krzyżu, ciągnie na nogę przeważnie lewą. Jak wieczorem położę się do łóżka, wstanie to katorga,nie jestem w stanie podnieść nogi żeby nie odczuwać bólu. Gin powiedział ze można paracetamol brać (ale do końca ciąży mam codziennie się znieczulać), oraz dodał, że takie są uroki ciąży i jeżeli boli na prawą nogę to układać się na lewym boku, macica się przesunie i będzie ulga. Chwile wcześniej byłam u rodzinnej i mówiłam o tych bólach. Napisała mi nazwę maści żeby kupić i wcierac, bo bezpieczna w ciąży. Pokazałam doktorkowi to powiedział, że ta maść przechodzi do krwioobiegu i może powodować wady płodu :/
Mnie też boli prawy pośladek. Myślałam że to dzidzia naciska na jakiś nerw, ale moja masażystka powiedziała, że to od kręgosłupa idzie. A ból jest straszny.
Co do otulaczy... Polecam nieco tańsza wersje, a mianowicie za duży pajac, związać rękawki, związać nogawki i mamy otulacz jak znalazł
Co do otulaczy... Polecam nieco tańsza wersje, a mianowicie za duży pajac, związać rękawki, związać nogawki i mamy otulacz jak znalazł
Boli strasznie, w poprzedniej ciąży miałam to samo,a w 6 miesiącu doszedł jeszcze ból spojenia łonowego - nie wiem co gorsze. Oby do listopada i będzie lepiejJa mam bole krzyza do bioder lekarz mi powiedzial ze mam brac paracetamol i nospe najgorzej w nocy boli tez prawy posladek a co dopiero pozniej
Kaska_96
Po czym to poznajesz ?Mam skurcz BH [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Po czym to poznajesz ?
Brzuch nagle zaczyna robić się twardy jak kamień. Trwa to kilkadziesiąt sekund.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Katia na wizycie wspomnij o tym lekarzowi, ja takie skurcze mialam od 13 tc i zaczela mi sie skracac szyjka...
13 czerwca mam wizyte u neurologa, napisze Wam co powiedzial na te bole. Lekarka rodzinna powiedziala, ze jak beda sie nasilac, to to jest wskazanie do cc...
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
13 czerwca mam wizyte u neurologa, napisze Wam co powiedzial na te bole. Lekarka rodzinna powiedziala, ze jak beda sie nasilac, to to jest wskazanie do cc...
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anusiak1507