reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Fakt, powinnam być dumna! Ba! Jestem dumna, do czasu komentarzy... :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam! Dawno nic nie pisałam, ale czytam regularnie. Po badaniach u nas wszystko dobrze, doktorek podejrzał płeć i o ile nic się nie zmieni będzie synek. Co do wielkości brzucha to w pierwszej ciąży brzuch pojawił się w 6 miesiącu, a teraz weszłam w 15 tydzień i brzuch jest równie duży :) pomimo wagi stojącej w miejscu. U mnie niestety tak jak w poprzedniej ciąży cukrzyca ciążowa...

Witam! Dawno nic nie pisałam, ale czytam regularnie. Po badaniach u nas wszystko dobrze, doktorek podejrzał płeć i o ile nic się nie zmieni będzie synek. Co do wielkości brzucha to w pierwszej ciąży brzuch pojawił się w 6 miesiącu, a teraz weszłam w 15 tydzień i brzuch jest równie duży :) pomimo wagi stojącej w miejscu
Super że wszystko w porządku :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam! Dawno nic nie pisałam, ale czytam regularnie. Po badaniach u nas wszystko dobrze, doktorek podejrzał płeć i o ile nic się nie zmieni będzie synek. Co do wielkości brzucha to w pierwszej ciąży brzuch pojawił się w 6 miesiącu, a teraz weszłam w 15 tydzień i brzuch jest równie duży :) pomimo wagi stojącej w miejscu
mam podobnie (tyle ze ja jestem w 1szej ciazy) ale brzuszek rosnie waga w miejscu! juz plec u was widac? bo u mnie za wczesnie podobno

Pod koniec badania zapytałam doktorka czy jest w stanie ocenić płeć, przyglądał się kilka minut i stwierdził, że najprawdopodobniej chłopiec,ale będziemy jeszcze potwierdzać, to był 12t+5. W poprzedniej ciąży(ten sam lekarz) płeć poznałam dopiero na połówkowym.

Moja 2,5latka teraz namiętnie bawi się LEGO Duplo domkiem dla lalek i zagroda dla koni.
A polecam jeszcze puzzle podlogowe melissa&doug
witajcie, mam pytanie dla mam które, mają dziecko w okolicy 3 lat, a mianowicie co kupujecie swojej pociesze na dzień dziecka? szczerze ja jakoś nie mam pomysłu, bardziej chciałabym żeby było to coś edukacyjnego.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

mam podobnie (tyle ze ja jestem w 1szej ciazy) ale brzuszek rosnie waga w miejscu! juz plec u was widac? bo u mnie za wczesnie podobno
Mi w zeszły czwartek na wizycie pani doktor, która prowadzi ciążę, powiedziała, że jej wygląda na dziewczynkę, a we wtorek na prenatalnych, inny lekarz stwierdził, że na tym etapie jeszcze nie widać płci. Nie wiem czy nie chciał zgadywać, czy po prostu miał już nas dość, bo nameczył się, żeby wszystko znaleźć i pomierzyć. No cóż, uparty Maluszek :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry