reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Brawo! Ale co to za lekarze ze do 10 tyg nie widzieli dziecka.... masakra

hchy43r8h8l5x99d.png

Właśnie. ..i to swych bo po pierwszym usg poszłam odrazu prywatnie i było to samo.poszłam na skargę do pani prezes to powiedziała mi ze w 10 tyg mogło nic nie być. Śmieszne. Na szczęście zmieniłam lekarza i przychodnie i teraz jest wszystko ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowa mamusie :) super, ze wszystko dobrze sie skonczylo :tak:

Koleżanka mojej mamy w 7 mies dowiedziała się, że ma w macicy 3 guzy. Dostała skierowanie na onkologię, już żegnała się z życiem i okazało się, że będzie miała trojaczki i to nie było w czasach dinozaurów, bo 17 lat temu :confused:

Właśnie. ..i to swych bo po pierwszym usg poszłam odrazu prywatnie i było to samo.poszłam na skargę do pani prezes to powiedziała mi ze w 10 tyg mogło nic nie być. Śmieszne. Na szczęście zmieniłam lekarza i przychodnie i teraz jest wszystko ok
Masakra!!!! Jakaś hipokrytka

hchy43r8h8l5x99d.png

@lena_89 acha rozumiem :) ... wiesz dla mnie nie było to takie oczywiste teraz, ponieważ mimo problemów w tym temacie w pierwszej ciazy profesor nie sprawdzał tego w ten sposób ... zatem rozumiesz [emoji6]

@Mycha07 to opinia mojego lekarza, nie moja [emoji6]

@sylwkaq90 powodzenia w starciu z glukoza [emoji12]

A ja dziś czuje ruchy ... bez wątpliwości [emoji7][emoji7][emoji7] ... i się tym delektuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale fajnie :) A ktory masz tc?

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam nowe koleżanki :)

Dziewczyny co do bólów różnych też się podzielę moim doświadczeniem. W pierwszej ciaży dosyc szybko zaczęły mi drętwieć uda i tak wysoko tuz przy biodrze jak leżałam dłużej na jednym boku. Potem w pózniejszych miesiącach nasilało sie to niestety i czasem potrafiło mnie rwać od więzadeł macicy przez nogę. Niestety w większości jest to efekt jakis naszych wad postawy... U mnie jakies tam dociski w miednicy. W tej też się spodziewam, że coś tam może chrupać i łupać :)

Piszecie, że śpicie już na boczkach, bo Wam niewygodnie..... a ja Wam powiem, że u mnie o dziwo spanie na plecach. Nie ważne jak zasnę to budze sie na plecach. Ale póki jeszcze nie bolą plecy to czemu nie :)

Witam nowa mamusie :) super, ze wszystko dobrze sie skonczylo :tak:

Koleżanka mojej mamy w 7 mies dowiedziała się, że ma w macicy 3 guzy. Dostała skierowanie na onkologię, już żegnała się z życiem i okazało się, że będzie miała trojaczki i to nie było w czasach dinozaurów, bo 17 lat temu :confused:
Ale zaraz to ona nie zauważyła, że jest w 7 miesiącu ciąży z trojaczkami?? Coś to nie bardzo jest - jak ma się bliźniaki to w 7 miesiącu już ledwo się chodzi i łatwiej przeskoczyć niż obejść.

reklama
Ale zaraz to ona nie zauważyła, że jest w 7 miesiącu ciąży z trojaczkami?? Coś to nie bardzo jest - jak ma się bliźniaki to w 7 miesiącu już ledwo się chodzi i łatwiej przeskoczyć niż obejść.
Nikt nie rozumiał jak w 7 mies można nie odróżnić dziecka od guza...Ona zawsze była "przy kości" myslała że przytyła, a okresu nie ma bo ma juz menopauze (miała 40 lat), dopiero na onkologi wykryli, że to dzieci...dzieciaki były maleńkie i długo w inkubatorach leżały, ale to nie zmienia faktu, że powinna pozwać tego kto zdiagnozował "guzy"...

Do góry