reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam się z wszystkimi, nie miałam czasu pisać bo ciągle praca a po pracy jestem zmęczona jak nie wiem co :( mam dość szczerze mówiac....
Idź na zwolnienie. Nie ma co się mordować

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A ii robie sobie fotki z profilu co tydzień... wczesniej nie robilam...a teraz chce miec pamiatke..powoem wam ze mimo ze wce wiecej nie jem to brzusio juz wyskoczyl

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dobrze będzie :) jak czujecie ból podbrzusza to rzucajcie wszystko i biegiem na kanapę ;) odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek.
Teraz wiele z nas jest w terminie kolejnej @, wiec mogą się pojawiać bóle jak na @.

Co do wielkości brzucha to się nie wypowiadam... u mnie nie da się już ukryć ciąży. A nie przytyłam nic od początku.

Różnica wieku fajna, ale chyba najlepsza to 2 lata tak myśle :)
Chociaż super fajne jest to, ze syn jest całkowicie samodzielny i rozumie, ze nie czuje się najlepiej. No i tak świadomie pyta o dzidziusia [emoji173]️

Wykapane? Wypachnione? Gotowe do spania? :) ka już od dawna leżę w łóżku.

Chyba strzelę sobie jeszcze pół szklanki coli bo mdłości wróciły na noc...

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Właśnie u mnie tez już wyskoczył i moje skinny jeans są już ciasnawe [emoji33] a ja w pracy jeszcze nic nie mówiłam .... jeszcze trochę i sami się zorientują [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow podziwiam ze dajesz radę nawet nocki. ... Ja sobie nie wyobrażam....

hchy43r8h8l5x99d.png
Ano.. Pracuje w hotelu na recepcji i muszę nocki siedzieć, nie wiem jak dlugo dam rade, ale póki co nikt nie wie o mojej ciąży, więc musze jakoś przetrwać :) chcialabym powiedziec po wizycie 11 kwietnia i im wtedy powiem tez ze jak nie chcą, zebym szla na zwolnienie w najblizszym czasie to niech mnie na noce nie ustawiają. Ogolnie kobiety w ciąży nie mogą pracowac w nocy, tyle ze u mnie to maly hotel, prywaciarze, dla nich zadne przepisy sie nie liczą.
No ale tak naprawdę nie ma tragedii, mozna sie przespać nocami zazwyczaj [emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas będzie 4.5 roku różnicy. Sporo... no ale zobaczymy jak to będzie.
Myslalyscie już nad imionami? ;) ja dziś wybrałam swoje typy hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Iśka 90 Współczuje nocki:)Mój charakter pracy też często opierał się na nockach, tylko całą noc latanie z towarem itp. Dlatego odrazu jak dowiedziałam się o ciąży to lekarka zabroniła mi na nie chodzić i zwolnienie. Ale dziś się zdrzemnęłam w dzień:) Ja też już czuję, że spodnie coraz ciaśniejsze:)

reklama
Do góry