reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć wszystkim.
Przepraszam dziewczyny, ze tak rzadko się odzywam, ale te mdłości trwajace caly dzien wykanczaja.. A jeszcze wczoraj ból gardła. Dzisiaj juz trochę lepiej. W sumie sam się organizm obronił.
Gratuluję wszystkich wizyt. Kasia juz taka duza ta Twoja dzidzia :)
Co do jedzenia, to ze mną różnie. Ogolnie nic bym nie jadla jakbym nie musiała, ale wiem ze jak zjem to na chwile mdłości przechodzą i absolutnie nie moge sie najadac. Na nic nie mam ochoty.. Musze dlugooo dumac co chce zjeść. Dzisiaj sobie zazyczylam karkówki z grilla i mąż mi zrobił, bo ma do konca tygodnia wolne :D
Miłych snów wszystkim życzę:)

reklama
Widziałam, że był temat wózkowy ;) my mamy Tako Laret byłam z niego bardzo zadowolona, ale niestety nie mieści się nam do bagażnika, więc teraz wypatrzyłam Baby Design Husky...to edycja limitowana która podobno od dwóch lat wychodzi na jesień, więc mam nadzieję, że w tym roku też wyjdzie ;)
Link do: baby design husky 2016 - Szukaj w Google:
A ja miałam taki czarny w białe kropki :)

Gratuluję udanych wizyt i kolejnych potwierdzonych listopadowych maluszków :)

Ja idę jutro i już ściska mnie w żołądku...

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 43
Ja mam na nfz. Bylam w poniedzialek i wizyta za 4 tyg. A może wiecie dziewczyny jak to jest z tymi wizytami na nfz. Bede miala zawsze usg?
Jak trzeba bedzie to pojde prywatnie, to ta sama babka.
Ja w ciąży z Alankiem chodziłam prywatnie i na nfz.
Prywatnie co 5 tyg, a na nfz co miesiąc i zawsze miałam usg, ale zależy to tylko od dobrej woli lekarza, bo teoretycznie USG przysługuje 3x w czasie ciąży.

oleczkaa_1987
trzymam kciuki :)

Poduszkę do spania baaaardzo polecam, nie mogłam się z nią rozstać i spałam z nią długo po porodzie :D ale trzeba szukać takiej z wypełnieniem silikonowym, bo wata "zbija się" i po jakimś czasie robi się z niej naleśnik ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry