reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

ja właśnie po drzemce :) takie ładne słoneczko było ale totalnie nie miałam siły wstać [emoji14]

Majeczka85 nieśmiało oglądam wózki i cały sprzęt ale też się boję żeby nie zapeszyć..

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem poduszki ciążowej. Słyszałam, że o wiele lepiej się śpi. Moje piersi są tak bolesne, że nie mogę spać na brzuchu- a inaczej nie umiem ;( pomyślałam, że może będzie łatwiej z taka poduchą [emoji14] Macie takie? Co myślicie?
Ja teraz spie tylko na brzuchu i nie wyobrazam sobie jak bede spac jak brzuch urosnie. Puki co piersi jak sobie dobrze uloze to nie bola i zasypiam. A i poduszcze myslalam ale jeszcze nie teraz

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
ja właśnie po drzemce :) takie ładne słoneczko było ale totalnie nie miałam siły wstać :p

Majeczka85 nieśmiało oglądam wózki i cały sprzęt ale też się boję żeby nie zapeszyć..

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem poduszki ciążowej. Słyszałam, że o wiele lepiej się śpi. Moje piersi są tak bolesne, że nie mogę spać na brzuchu- a inaczej nie umiem ;( pomyślałam, że może będzie łatwiej z taka poduchą :p Macie takie? Co myślicie?

Dla mnie poduszka ciążowa to wybawienie :) polecam serdecznie!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@89Katia szczesciara ;-) obys nie musiala tego przechodzic :-)
@itucha gratulacje :-) piekne zdjecie

Ja nie mam zupelnie nic do malenstwa juz dawno porozdawalam wszystkie bajery
Ale w sumie nic straconego tetaz sa takie piekne rzeczy ze az dech zapiera

Hugins juz sobie zamowilam ta poduszke! W poprzednich ciazach sie meczylam pod koniec, jak juz brzuch byl to mozna tylko na boku spac. Bardzo wszyscy chwala te poduszki to sie skusilam :)

@89Katia pozniej dojdzie zgaga i skurcze nog jeju to byly chyba moje najgorsze wspomnienia z ciazy
Trzeba by moze zaczac suplementacje magnezem, poki nie jest za pozno :D

Mnie dzis meczy chyba delikatna wersja zgagi, no i ogolnie jakos tak mnie muli. Chce mi sie jesc, ale wszystko śmierdzi, odbija mi sie jak żulowi, no i ziewam ciągle. A do konca pracy jeszcze 2 godziny :(
caly czas sie zastanawiam czy (i kiedy) powiedziec kierowniczce o ciąży.. Wiem ze na pewno rozgada pozostalym pracownikom i bedzie panikować jak to będzie, kiedy pojde na l4, ze bedzie problem z grafikiem i ze nie beda mieli kogo wstawic i w ogóle jak o tym mysle to odechciewa mi sie z nia gadać w ogóle.

A co do pobudki nocnej, mnie codziennie budzi kocica, ktora przychodzi sie kiziać jak spimy w najlepsze, udeptuje nas, kładzie sie na glowie, szyi, etc.. no i wtedy nie ma zmiłuj, tak trzeba wstac na sikunde i picie :D ja mysle ze ona po prostu mi przypomina, ze mi sie przeciez chce sikać i MUSZE wstac :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

nie masz moze anemii?

oar89n7312bz9t17.png
A to ma
nie masz moze anemii?

oar89n7312bz9t17.png
W związku z odczuwaniem zimna? No nie wiem czy to ma aż taki związek. Mnie jest zimno raczej w pracy. W domu jest ok. W styczniu robili mi przed zabiegiem morfologię i wyniki były ok :)

A dziewczyny mam inny problem. Mala am zawalone oskrzela. Dostała nebbud do inhalacji. Tylko nie ma mowy o zalozeniu maski i podkladam Jej po prostu pod nosek żeby coś tam wdychala i jednocześnie ja tez wdycham :( (tzn. Dziś pierwszy raz to robilam) już cała głupia jestem,ale chyba nie powinnam.

reklama
Do góry